Suodatin1

1 tuotetta

Lulu Guinness on vienyt laukkuestetiikan täysin uudelle tasolle! Merkin hengästyttävissä käsilaukuissa sekoittuvat pop-kulttuuri, surrealistinen taide ja ylellinen luksus. Laukkujen näyttävät materiaalit ja viekoittelevat muodot lumoavat jokaisen statement-asusteita suosivan donnan – näistä tulee uusi suosikkisi, jos mieleenpainuvat yksityiskohdat ja yllätyksellisyys ovat yltiönaisellisen tyylisi tavaramerkkejä.

Lulu Guinness on erikoisuudestaan huolimatta helposti jokaisen naisen suosikkimerkki, sillä se taikoo niin klassisia vintage-vaikutteisia laukkuja että moderneja malleja, joihin pukeutuvat naiset, jotka uskaltavat korostaa feminiinisyyttään, mutta tekevät sen pilke silmäkulmassa. Merkin perustaja Lulu on esimerkki siitä, miten raadollisessakin muodin maailmassa pärjää ilman hienoja titteleitä ja koulutusta, kunhan on riittävästi intohimoa ja draivia.

Pukeudu Lulu Guinnessiin ja yleisö huokaa "Ooh la laa"

Lulu Guinnessin pikkulaukut ovat täydellisiä pikkumustan kanssa. Shokeeraa pikkulaukulla, joka on ylistys sensuellille naisellisuudelle – miten olisi merkin tavaramerkki "liquid lips", joka taatusti kuohauttaa? Valitse yksinkertainen alushametyylinen mekko, johon yhdistät värikkään pikkulaukun. Musta pikkulaukku käy yhtä hyvin yksivärisen mekon kanssa – limenvihreä tai keltainen on raikas valinta. Röyhelöt ovat tehneet comebackin, joten mikä olisikaan parempi vaate niille kuin mekko illanviettoon. Eteeriset röyhelöt sopivat kauniisti Lulun naisellisten laukkujen kanssa.

Lulu Guinnessin laukut tuovat leikkisyyttä myös denim-lookiin. Yhdistä hauska olkalaukku tyttömäiseen farkkumekkoon, utilitääriseen farkkuhaalariin tai naiselliseen A-linjaiseen farkkuhameeseen, joka voi olla joko minimittainen tai polvipituinen. Chic vaihtoehto ovat pätkäistyt leveät farkut culottes-tyyliin. Yhdistä farkkuun erittäin trendikäs ribattu toppi tai silkkinen paitapusero. Kasuaali asu ja naisellinen Lulu Guinness täydentävät toisiaan.

Oli oma Lulu Guinness -suosikkisi sitten tiukka käsilaukku tai flirttaileva pikkulaukku, onnistut shokeeraamaan tyylilläsi juuri sopivasti. Astu sinäkin Lulu Guinnessin oudon ihmeelliseen maailmaan! Siellä ovat jo Florence Welch, Katy Perry ja Dita von Teese.

Yhdistät helposti