Mallisto

Suositut filtterit
534 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Arjen kenkäkaapin kuninkaat sujahtavat kätevästi tärkeimpien perusvaatteiden pariksi. Luottokengät ovat siellä missä sinäkin: kepeät loaferit ovat paikallaan lomatyylissä ja nauhakengät ryhdistävät illanvieton asun. Lumberjack on skarpin käyttömuodin pioneeri, jonka popot henkivät liikettä ja tyyliä. Innovatiiviset leikkaukset, askelia hyväilevä muotoilu ja trendikkäimmät yksityiskohdat pitävät mielenkiintomme yllä viikonpäivästä toiseen. Ja miksipä eivät pitäisi, sillä harkitut kengät ovat tunnetusti asun tärkeimpiä elementtejä.

Lumberjack stailaa huolettoman kenkätyylin

Luottokenkien valintaan vaikuttavat käyttötilaisuus sekä tietenkin oma tyyli. Oletko enemmän sporttinen vai onko astetta elegantimpi casual-asu vakiovalintasi? Lumberjackin repertuaari fiilistelee arjen huolettoman pukukoodin kengillä. Liikettä tukevat laadukkaat materiaalit ja selkeä muotoilu valmistavat tyylin niin asfaltille, nurmikolle kuin parketillekin. Mallistojen vetonaulana ovat pitkävartiset nauhalliset nilkkurit. Jykeväpohjaiset nauhakengät saavuttivat kulttisuosionsa viimeistään grunge-muodin mukana, ja päivitetyt klassikkopopot ovat yhtä katu-uskottavaa arkityyliä parhaimmillaan. Mätsää ohuesti vuoratut kengät revittyjen farkkujen, rennon kauluspaidan ja siluettimaisen parkatakin kanssa, ja huoleton kaupunkiasu on mätsätty. Ryhtibootsit näyttävät hyvältä erityisesti maanläheisten värien stailauksessa, ja saat asuun jujua statement-asusteilla ja harkituilla huomioväreillä.

Kengät tyylin ja tilanteen mukaan

Luottoasu ei pääse oikeuksiinsa ilman räätälöityä kenkästailausta. Lumberjackin popot ovat omiaan energisessä käyttötyylissä sopivasti miksattuna. Matalavartiset tennarit ovat jokatyylittelijän must have -varuste: ne toimivat niin kääräistyjen farkunlahkeiden kuin minimalististen chinojen katu-uskottavana parina. Seilorihenkiset purjehduskengät ovat puolestaan lämpimän sään luottojalkineet, jotka kuljettavat tyylin myös toimiston jälkeiseen illanviettoon. Hyvin istuvat nauhakengät eivät suotta ole miesten kenkäklassikoita: astetta huolitellummat kengät ovat siistin casual-tyylin koukku. Et voi mennä vikaan, jos yhdistät matalavartisten nauhakenkien kanssa yksivärisen pikeepaidan ja kangashousut. Selkeälinjainen t-paita toimii lähes kaiken kanssa, ja asu muuttuu siistimmäksi, kun kääräiset premium-paidan housunkauluksen sisään. Lisää sporttikierroksia asuun hengittävillä vaellussandaaleilla. Oli tiedossa etelänmatka tai lähiluonnossa liikkumista, shortsien ja tukevien sandaalien yhdistelmä on freesin tyylikäs ja toiminnallinen.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua