Katalogi

Suositut filtterit

Vaelluksilla voi kokea paljon – esimerkiksi täydellisen aurinkoisia päiviä, linnunlaulua ja nuotiopuun tuoksua, mutta myös rämpimistä kosteiden ryteikköjen halki, kiipeilyä hankalilla kallioilla ja sateelta suojautumista lähimmän kuusen alle. Kun ylläsi on metsien olosuhteisiin ja pohjoisen ilmaston vaihtelevuuteen suunnitellut vaatteet, voit itse keskittyä täysillä luonnosta nauttimiseen, tuli vastaan mitä hyvänsä. Ruotsalaisvalmistaja Lundhags tuo retkeilymuotiin nykyaikaista laatua sekä perinteisen eräosaamisen pitkän linjan asiantuntemusta.

Lundhagsin tarina juontaa juurensa jo vuoteen 1932, jolloin kengäntekijä Jonas Lundhag ryhtyi valmistamaan kenkiä ja saappaita pienessä puodissaan Ruotsin Jämtlandissa. Hänellä oli selkeä, mutta poikkeuksellisen kunnianhimoinen tavoite: valmistaa kenkiä, jotka kestäisivät kokonaisen eliniän. Sama periksiantamaton päättäväisyys ja kunnianhimoisuus ajavat yrityksen nykysuunnittelijoita yhä kestävämpään ja laadukkaampaan tuotekehitykseen. Perinteiset valmistusmenetelmät ja mallit ovat täydentyneet modernilla teknisellä osaamisella, mutta kestävyys on edelleen Lundhagin tuotteiden tärkein ominaisuus. Oikein hoidettuna sen tuotteet voivat todella kestää hämmästyttävän pitkään.

Lundhags tuo ruotsalaista laatua vaelluksille, retkille ja ulkoiluun

Tänä päivänä Lundhags tunnetaan paitsi laadukkaiden vaelluskenkien myös muiden retki- ja ulkoiluvarusteiden valmistajana. Valikoimiin kuuluu muun muassa säänkestäviä ulkohousuja ja -takkeja, käytännöllisiä shortseja ja hameita sekä moderneja teknisiä vaatteita. Sen tuotteet tarjoavat luotettavan yhdistelmän vanhoja perinteitä sekä nykyaikaisia teknisiä ratkaisuja, jotka tekevät vaatteista paitsi kestäviä ja helposti hoidettavia myös kevyitä ja miellyttävän tuntuisia päällä. Tilavat vaellusreput, kätevät päiväreput ja helposti mukana kulkevat pikkulaukut pitävät huolen siitä, että tavarat kulkevat kätevästi mukanasi niin pitkillä vaelluksilla kuin lyhyemmilläkin retkillä.

Lundhagsin ulkoiluvaatteet sopivat vaellusten ja metsäretkien lisäksi kaikkeen ulkoiluun ja aktiiviseen vapaa-aikaan. Mukavuuden ja laadukkuuden lisäksi vaatteet ovat visuaalisesti huoliteltuja, värimaailmaltaan raikkaita sekä ryhdikkään istuvia, mikä tekee niistä lyömättömiä ulkovaatteita myös tyylinsä ja ulkonäkönsä puolesta.

Yhdistele ja sekoita