39 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Seuraatko tarkkaan mitä punaisella matolla tapahtuu? Nyt voit loistaa kuin tähti upeassa iltapuvussa tai juhlamekossa – Luxuar Fashion tietää, miten luodaan glamouria. Merkin upeat iltapuvut, cocktailmekot ja juhlapuvut keräävät ihailuja ja katseita kuin hunaja mehiläisiä. Jos sinulla on tiedossa erityinen tilaisuus, johon vaaditaan juhlallista asua, tai haluat muuten vain lähteä viettämään iltaa erityisen näyttävästi, löydät oikean mekon tästä säteilevästä valikoimasta!

Luxuar Fashion on glamourin tyylin ytimessä

Saksalainen Luxuar Fashion luo taianomaisia pitkähelmaisia iltapukuja, jotka hehkuvat ylellistä eleganssia, joka sopii niin gaalailtaan, teatteriin, tanssiaisiin kuin häihinkin. Merkin lyhythelmaiset mekot sopivat cocktailtilaisuuksien lisäksi epämuodollisempiinkin juhlatilaisuuksiin, kuten valmistujaisiin. Merkin upeita mekkoja ja iltapukuja voi bongata punaisella matolla Saksan kerman yllä – niin paikalliset kuin kansainvälisetkin TV- ja musiikkimaailman tähdet ovat ihastuneet Luxuar Fashionin pukuihin. Eli jos unelmoit luksusmuodista ja glitterin värittämistä juhlista shamppanjalasien kilinässä, hurmaa merkin uniikki tähtityyli sinut! Trendikkäät värit, kauniit printtikuvioinnit, elegantit leikkaukset ja upeat koristelut tekevät tyylistäsi todella erityisen – kauniit ornamentit, brodeeraukset, paljetit ja koristejalokivet antavat jokaiselle mekolle omintakeisen ilmeen.

Luxuar Fashion – taianomaisen juhlatyylin salaisuus

Oletko spottivaloissa kylpevä fashionista – ehkä jopa tyyli-ikoni? Trendikäs kaksiosainen iltapuku, jossa on korkeavyötäröinen ja pitkähelmainen hame ja toppimainen yläosa, voisi olla mieleesi. Siinä yhdistyy kauniisti moderni huippumuoti ja perinteikäs pitkä helma. Valikoima on täynnä myös superfeminiinisiä juhlamekkoja, joissa on kellohelmainen, jopa tyllimäinen, lyhyt helma. Pirteänväriset kuvioinnit valkoisella tai mustalla pohjalla hameessa luovat romanttisen tyylin, joka sopii myös häävieraalle. Yhdistä asusteiden väri esimerkiksi hameen kuvioiden väriin. Entisaikojen Hollywood-glamouria ihasteleva kaunotar valitsee ylleen mustan iltapuvun, jonka yhdistää punattuihin huuliin. Entä olisiko helmasi merenneidolta lainattu vai valtoimenaan liehuva? Korosta parhaita puoliasi – onko ylpeydenaiheesi ryhdikkäät hartiat ja kaunis dekoltee, kapea uuma vai kauniisti keinuvat lanteet? Häitään hartaasti suunnitteleva morsian löytää myös sen täydellisen valkoisen hääpuvun tästä upeasta valikoimasta!

Yhdistele ja sekoita