Mallisto

397 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Selkeälinjaisten ja särmikkäiden vaatteiden yhdistelmä luo liiton, joka ei natise liitoksistaan vaatekriisienkään edessä. Naisellisen itsevarma mbyM tuntee vaatekaapin ykkösvalintojen salat. Se lisää arkipukeutumiseesi annoksen räätälöityjä tärppituotteita, joita on höystetty ripauksella leikkisää tyyliasennetta.

Tanskalaislähtöinen mbyM on tunnettu selkeästä designistaan, joka mätsää urbaanin tyylimuusan vauhdikkaaseen elämäntyyliin. Repertuaari poimii parhaat palat niin skandinaavisen muodin viileydestä kuin rentojen katutyylien joukostakin. Mallistojen helmet tarjoavat autenttisia asukokonaisuuksia niin farkkutytöille kuin hulmuvien helmojen ystäville! Merkin tarkka kädenjälki näkyy kauniissa muotokielessä, selkeässä räätälöinnissä ja trendikkäissä detaljeissa.

mbyM tarjoaa simppeliä tyylikkyyttä urbaaneille tyylimuusille

Autenttinen mbyM ravistelee kepeästi niin minimalista lookia kuin street-tyylin helmiä. Katalogit inspiroivat tyylittäriä, joille esteettinen itsevarmuus on tärkeä osa arkipukeutumista. Tinkimätön muotiasenne onkin se voima, joka tuplaa merkin panokset omintakeisen tyylittelyn saralla. Niinpä mbyM-muusien tunnetuin avec on skarppi edelläkävijäasenne! Mukaansatempaavan naisellinen repertuaari sykkii tyylitärppejä vikkelään elämänmenoon. Etsitpä kenties univormua mukulakivikaduille tai illanviettojen katseenkääntäjiä, vastaus piilee priimalaatuisissa mallistoissa!

Kun vaatekaapin peruspalikat koostuvat arkipäivien ylellisyyttä huokuvista luomuksista, asusteiden yhdistely eri tilaisuuksiin on simppeliä. Neutraali väripaletti ja klassisen ajattomat leikkaukset luovat täydellisen pohjan erilaisille tyylikomboille. Hyvin istuvan yläosan ja vajaamittaisten housujen yhdistelmä on samanaikaisesti sekä chic että huoliteltu. Pue väljien culottes-housujen tai haalariasun pariksi ryhdikäs bleiseri tai kevyt takki, ja tuloksena on naisellisen siluettimainen kokonaisuus. Lomaminäsi piristyy puolestaan huolettomista paitamekoista ja leningeistä. Sujauta jalkaan teräväkärkiset avokkaat tai sirot nauhakengät, jotka toimivat näppärän tyylin ankkureina. Lisää ripaus särmää leikittelemällä erilaisten materiaalien parissa. Esimerkiksi nahkainen takki on sekä supernaisellinen että räväkkä niin kangashousujen kuin suosikkifarkkujesi parina! Printtipaidat toimivat vaivattomina katseenvangitsijoina: korkeakauluksiset topit ja väljät puserot toimivat nopeina arkiasun piristysruiskeina.

Yhdistele ja sekoita