Etsitkö housuja, joissa yhdistyvät täydellinen istuvuus, kestävä eurooppalainen laatu, pitkän linjan muotiosaaminen ja uusien trendien kokeilu? Arvostatko pelkistetyn selkeää yleisilmettä, rentoa mutta asiallista tyylikkyyttä ja rohkeutta leikitellä erilaisilla väreillä ja leikkauksilla? Yli 40 vuoden ajan eurooppalaisen housumuodin kärjessä pysyneen saksalaismerkki MACin farkuista ja kangashousuista on iloa pitkäksi aikaa.

Saksan Regensburgin kaupungin liepeillä vuonna 1973 aloittanut vaatevalmistaja MAC nousi eurooppalaisen muodin suosikkimerkiksi varsin yksinkertaisen konseptin ansiosta: se valmistaa laadukkaita, muodikkaita ja hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia housuja niin naisille kuin miehillekin. MACin housuissa perinteikäs eurooppalainen käsityöosaaminen kohtaa muodin uusimmat tekniset innovaatiot, ja klassisia linjoja ja värimaailmoja elävöittävät nykymuodin vaikutteet ja modernit kuosit. Lopputulokseksi saadaan valikoima tyylikkäitä ja hyvin istuvia farkkuja sekä kangashousuja.

Saksalainen MAC on housumuodin ikinuori kestosuosikki

MACin tuoteryhmistä suurimpiin ja suosituimpiin kuuluvat tietenkin farkut. Saisiko olla perinteistä denimin sinistä, raikkaita trendivärejä vai aina muodikasta mustaa tai valkoista? Entä valitsetko mieluiten levenevät bootcut-lahkeet, väljän relaxed fit -mallin vai tiukasti istuvat skinny-farkut? MACin valikoimista on helppo löytää uudet suosikkifarkut, jotka kestävät aikaa ja kulutusta.

Kangashousut MACin tyyliin yhdistelevät luonnollisen pehmeitä materiaaleja jännittäviin leikkauksiin ja tarjoavat hurmaavia vaihtoehtoja niin arkeen kuin juhlaan. Harmaat chino-housut henkivät pelkistettyä eleganssia esimerkiksi mustavalkoisen raitapaidan ja pitkän neuletakin kanssa. Iloinen 70-luvun retrotyyli syntyy puolestaan hulmuavan leveistä lahkeista sekä kuvioidusta kauluspaidasta. Raikkaan kesälookin viimeistelevät ilmavat vaaleansävyiset housut, joiden mukavuus syntyy puuvillan ja pellavan yhdistelmästä – kesähousujen kontrastiksi voit pukea esimerkiksi näyttävät mustat sandaalit tai korkokengät.

MACin valikoimista löydät joka tilanteeseen istuvat housut sekä paljon muuta – farkkujen ja kangashousujen lisäksi valikoimiin kuuluvat myös muun muassa kesäiset shortsit, sporttiset verryttelyhousut sekä aidon denim-tyylin täydentävät farkkutakit.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista