Suositut filtterit
362 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Selkeät linjat, perinteiset kuosit ja tyylitietoinen värien käyttö ovat tanskalaisen Mads Nørgaard -merkin tunnusmerkkejä. Miesten ja naisten vaatteiden sekä kenkien mallisto on klassisen ajaton ja silti kuitenkin uskomattoman moderni. Yksittäisten vaatteiden yhdistelymahdollisuudet ovat niiden pelkistetyn eleganssin ansiosta liki rajattomat.

Slim fit -paidoissa kiehtoo niiden mutkaton leikkaus sekä klassiset kuosit, kuten sini-valkoiset raidat tai geometriset painatukset. Mads Nørgaardin trendikkäät ja aidot tyylit pääsevät oikeuksiinsa merihenkisen raidallisissa pitkähihaisissa sekä klassisissa neulepaidoissa. Mallisto on kokonaisuudessaan luonteeltaan tyylikkään unisex, vaikka niin feminiinisiä kuin maskuliinisia tyylejä myös korostetaan.

Tässä tulevat Mads Nørgaardin tyylitietoiset must-valinnat

#Kauluspaita: Niin naiset kuin miehet tarvitsevat tällä kaudella ehdottomasti pelkistetyn ajattoman paidan. Muodikas klassikko on monitoimivaate, jonka voi stailata tilanteeseen kuin tilanteeseen. Naiset pukevat suoralinjaisen paidan tummien kangashousujen päälle, miehet taas voivat luoda tyylikkäitä kontrasteja vallitsemalla farkut. Valkoinen tai vaaleansininen sopii erityisen hyvin eleganttiin tyyliin, raidallinen, täplikäs tai kuosiltaan abstrakti paita taas näyttää hyvältä rennossa katutyylissä.

#Neulepusero: Mads Nørgaard -neuleet ovat oiva valinta sekä tyyliä vaativiin että käytännöllisiin tarkoituksiin. Ihanan mukava ja lämmin lampaanvillainen neule tuo palmikkokuviollaan ja kilpikonnakauluksellaan tyyliä hetkeen kuin hetkeen. Huolettomat collegepaidat ovat niin pelkistettyjä, että näyttävät lähes eleganteilta, ja kuvioidut mallit trendikkäine printteineen toimivat statement-vaatteina.

#Takki: Asukokonaisuus ei ole täydellinen ilman sopivaa takkia. Mads Nørgaard osaa uniikeilla tyyleillään viimeistellä asuvalinnat erityisen trendikkäällä tavalla. Pelkistetty untuvatakki, joka ohuena ja kevyistä materiaaleista toteutettuna tuskin lainkaan muistuttaa 90-luvun muodottomia malleja, soveltuu erinomaisesti välikausikäyttöön. Kysymättäkin on selvää, että musta nahkatakki on ehdoton must!

#Housut: Miesten kohdalla housut ovat tällä kaudella tyylillisesti pikemminkin taka-alalla. Naiset sitä vastoin voivat valkoisilla destroyed-farkuilla tai vajaamittaisilla trumpettilahkeilla esiintyä taatusti muodikkaina. In tällä kaudella ovat lisäksi väljät haalarit, joissa saat housut ja yläosan samassa paketissa.

Yhdistele ja sekoita