Flashback

70-vuotias Wrangler

Ikoninen farkkubrändi esittelee Peter Maxin suunnitteleman retrohenkisen premium-mallistonsa tyylin ja kulttuurin Bread & Butter -festareilla.
Arkistomateriaalia 70-luvulta / © Wrangler
Arkistomateriaalia 70-luvulta / © Wrangler 
Wrangler by Peter Max / © Wrangler
Wrangler by Peter Max / © Wrangler 

On kulunut jo 70 vuotta siitä, kun ensimmäiset Rodeo Benin suunnittelemat Wrangler-farkut näkivät päivän valon Pohjois-Carolinassa. Farkut tunnetaan aidosta länkkärihengestään, ja niiden tavaramerkkejä ovat tyylitelty köysilogo ja satulassa istumiseen suunnitellut takataskut. Vuosien saatossa Wrangler on kuitenkin osoittanut taipuvansa monenlaiseen tyyliin. Jo 1960-luvun lopulla farkkumerkki nautti laajaa suosiota myös rodeokenttien ulkopuolella.

Kultainen vuosikymmen

60-luvun nuorisokulttuurin myötä farkuista tuli olennainen osa jokapäiväistä tyyliä, ja Wrangler nousi kapinoivan nuorison suosikkimerkiksi. 70-luvun puoleen väliin mennessä brändi oli yksi maailman suurimmista farkkujen valmistajista, ja melkein jokaiselta löytyi vaatekaapistaan aidot Wranglerit. Korkea vyötärö, indigonsininen denim, leveät lahkeet ja takataskujen W-kirjailu olivat Wranglerin farkkujen sielu.

Juhlat retrohengessä

Vaikka Wranglerin farkuilla on vaikuttava historia, nuorekas ja rohkea 70-luku oli ehdottomasti brändin kulta-aikaa. 70 vuoden taipaleensa kunniaksi brändi palkkasi berliiniläissyntyisen pop-taiteilija Peter Maxin suunnittelemaan uuden premium-malliston juhlistamaan brändin synttäreiden lisäksi rakkauden kesän 50-vuotispäivää. Fiilistele rauhan ja rakkauden vuosikymmentä, jonka luottovaatteita olivat korkeavyötäröiset suoralahkeiset farkut, leveälahkeiset shortsit, rodeohenkiset paidat, printtisvetarit ja -t-paidat sekä reilunkokoiset takit erilaisissa sinisen sävyissä ja värikkäillä rauhanmerkeillä koristeltuina. Kaikki malliston vaatteista tunnistaa Wranglerin ikonisista yksityiskohdista: retrokoristeista, taskujen kirjailuista ja seitsemästä vyölenkistä.

Tutustu retrohenkiseen mallistoon B&&B-festareilla ja nauti rennosta fiiliksestä tänä syksynä! Osallistu sinäkin tyyli- ja kulttuurifestivaaliin! Osta B&&B-lippusi TÄÄLTÄ.

Suosikkimme