Flashback

Elizabeth Taylor ja kokouimapuku

Ota mallia legendaarisesta näyttelijättärestä ja hanki tänä kesänä kokouimapuku. Taylor todistaa, että klassinen uima-asu on hohdokas ja aina muodissa.
Elizabeth Taylor elokuvassa Äkkiä viime kesänä, &copy John Kobal Foundation / Getty Images
Elizabeth Taylor elokuvassa Äkkiä viime kesänä, © John Kobal Foundation / Getty Images 
Selena Gomez, &copy Josiah Kamau / Getty Images
Selena Gomez, © Josiah Kamau / Getty Images 

Jos kuvittelet edelleen, että bikinit ovat seksikkäin uima-asu, mietipä uudelleen nähtyäsi tämän mieleenpainuvan kuvan Taylorista kokouimapuvusta vuoden 1959 ”Äkkiä viime kesänä” -elokuvassa. Elizabeth Taylor lumoaa jopa mustavalkoisena. Ruskettunut iho valkoista uimapukua vasten on näyttävä yhdistelmä, joten ei ihme, että kuva säväyttää edelleen. Taylor näyttelee elokuvassa Catherine Hollya, jonka serkku Sebastian Venable pyytää häntä pukeutumaan houkuttelevaan valkoiseen kokouimapukuun heidän ollessaan lomalla Euroopassa, jotta tämä kiinnittäisi mahdollisten rakastajien huomion. Taylor onnistuu liiankin hyvin. Suureen suosioon noussutta elokuvaa mainostettiin seksikkään ja vetovoimaisen tähden mukanaololla, ja hän oli roolinsa ansiosta kolmatta kertaa Oscar-ehdokkaana ja sai ensimmäisen parhaan naisnäyttelijän Golden Globe -palkintonsa.

Rantojen kaunottaret

Uimapuvut ovat kiehtoneet yleisöä pitkään, eikä Taylor ole ainoa, joka on jäänyt mieliin kokouimapuvussa. Kuka voisikaan unohtaa Bo Derekin ”10 – nainen kuin unelma” -elokuvassa nousemassa merestä puuterinvärisessä uimapuvussaan tai Pamela Andersonin Baywatchissa juoksemassa hidastetusti rantahiekalla punaisessa lantiolta korkealle leikatussa uima-asussaan? Kokouimapuku on vähintään yhtä houkutteleva kuin bikinit, ellei enemmänkin, sillä se jättää mielikuvitukselle enemmän tilaa. Kokouimapuvut ovat myös muuttuneet paljon Taylorin valkoisen version ajoista.

Vaikka retrotyyli on uimapuvuissa muotia, valinnanvaraa riittää klassikkojen toisinnoista uimapukuihin, joissa on moderneja leikkauksia, nyörejä ja nauhoja. Näin tuttu klassikko mukautuu tämän päivän trendeihin.

Sardinian loman päättyminenkään ei tarkoita, että uimapukukausi olisi ohi. Ota Selena Gomezista mallia ja pidä uimapukua kuin bodya. Laulajattaren päällä uimapuvusta tuli yläosa, jonka hän yhdisti farkkushortseihin, mokkanahkanilkkureihin ja samettiseen brokadibleiseriin. Voit pukea uimapuvun kanssa myös hienostuneen kynähameen ja korkokengät. Tässä vain muutama esimerkki siitä, miten voit pitää uimapukuasi myös kylmempänä vuodenaikana.

Unohda siis pikkuruiset narubikinisi ja sijoita kokouimapukuun, joka on hohdokas, seksikäs ja mukava.

Suosikkimme