Kopioi tyyli

Daisy Ridley

Star Wars -tähti tuo pukutrendin ei niin kaukaiselle galaksille.
&copy Getty Images / David M. Benett / Kontributor
© Getty Images / David M. Benett / Kontributor 

Daisy Ridley on muuntautunut tuntemattomasta näyttelijästä kansainväliseksi tähdeksi lähes yhtä nopeasti kuin hänen Star Wars -hahmonsa Rey vuonna 2015 ilmestyneessä The Force Awakens -episodissa. Reystä tuli elokuvan aikana aavikolla asuvasta jätteiden keräilijästä lupaava Jedin alku ja tarinan sankari. Elokuva toimi ponnahduslautana Ridleyn uralle ja joulukuussa ilmestynyt jatko-osa The Last Jedi vakiinnutti hänen asemansa parrasvalojen loisteessa. Ridley ei ole rajoittunut vain sankarillisiin rooleihin kaukaisissa galakseissa vaan tähdittää ensi kuussa myös Opheliaa, joka on mukailtu versio Shakespearen ”Hamletista”.

Liity Ridleyn joukkoihin muodin eturintamaan. Ridleystä on muodostunut trendejä kapinahenkisesti eteenpäin vievä voima. Ennätyksiä rikkovan elokuvan päänäyttelijää kuvattiin Lontoossa, missä hän sädehti tähdin koristellussa kaksiosaisessa puvussa ja Jimmy Choon nilkkureissa.

Saadaksesi aikaan samanlaisen terävän, linjakkaan siluetin valitse olkatopattu bleiseri ja syvään leikattu dekoltee. Kirkkaanpunainen huulipuna ja päätä myöten kammatut hiukset pitävät kokonaisuuden minimalistisen tyylikkäänä. Olkoon voima kanssasi!

Ota Daisyn tyyli haltuun