Kopioi tyyli

Jennifer Lawrence

Oscar-palkitun näyttelijän tyylitaju on vertaansa vailla. Itsevarma Lawrence jättää sivuosanäyttelijät varjoonsa luottamalla mustaan samettiin ja modernin koristeelliseen tyyliin.
© Getty Images
© Getty Images 

Oscar-palkittu Jennifer Lawrence hurmaa huumorintajuisella, vilpittömällä ja rohkealla persoonallaan, mutta lisäksi hänellä on myös pistämätön tyylitaju. Punaisella matolla 26-vuotias näyttelijätär on nähty niin Diorin kuin Alexander McQueeninkin luomuksissa, jotka istuvat elegantisti hänen ylleen.

Lawrencen tyylikkyys on vertaansa vailla! Itsevarma Lawrence jättää sivuosanäyttelijät varjoonsa luottamalla mustaan samettiin ja modernin koristeelliseen tyyliin. Tässä kuvassa Lawrence yhdistää upeasti mustat samettihousut kimaltelevaan puseroon. Asu on varma valita mihin tahansa juhlakauden menoihin. Säväyttävä yhdistelmä ei kaipaa parikseen näyttäviä koruja tai meikkiä, vaan ne kannattaa pitää hillittyinä. Viimeistele kokonaisuus pienillä korvakoruilla, punaisilla huulilla ja sotkuisella nutturalla – katseet kääntävä juhlalook on valmis. Ota juhlat haltuusi kuin Jennifer Lawrence!

Kopioi Jenniferin tyyli