Kopioi Tyyli

Kate Moss

Englantilainen supermalli on 1990-luvun tyylin kuningatar. Hänen tyylinsä henkii viimeisen suuren vuosikymmenen rentoutta.
© Mark Milan/GC Images
© Mark Milan/GC Images 

Kate Moss ei ole koskaan ollut tyypillinen supermalli: häntä pidettiin liian lyhyenä, liian laihana, liian kalpeana, liian kulmikkaana. Mutta hän kyllä tiesi, miten erottua joukosta. Kuka voisi unohtaa hänen ikonisen, lähes läpinäkyvän silkkimekkonsa vuodelta 1993? Tai ne kiistattoman trendikkäät denim-asut samoilta ajoilta? Hän oli 90-luvun ehdoton it-tyttö, jonka vintagehenkistä, ainutlaatuista tyyliä kaikki halusivat jäljitellä.

Vaikka Kate suosiikin nykyään klassista mustaa, hänen tyylinsä on yhä rohkea. Hänet nähtiin hiljattain illastamassa Lontoossa yllään kokomusta asu. Tunnusmerkkinsä pillifarkkujen sijaan Katella oli yllään muodikkaat leveälahkeiset housut ja röyhelöpaita. Biker-bootsit toivat eleganttiin asuun särmikkyyttä ja hopeinen laukku säihkettä, joka vei takaisin 90-luvun loistokauteen, jolloin Kate säkenöi niin muotinäytöksissä kuin jatkobileissäkin. Nahkainen musta moottoripyörätakki muistutti hänen villeistä vuosistaan, jolloin hän rellesti ex-poikaystäviensä näyttelijä Johnny Deppin ja laulaja Pete Dohertyn kanssa. Voi Kate, kuinka meillä onkaan ikävä sinua!

Shoppaile nyt