Kopioi tyyli

Lizzy Caplan

Masters of Sex näyttelijä Lizzy Caplanin rohkea keltainen maksimekko vangitsee katseen.
© Amy Graves/WireImage
© Amy Graves/WireImage 

Elizabeth Anne "Lizzy" Caplanin ura on ollut yhtä vuoristorataa. Amerikkalainen näyttelijätär tunnetaan ehkä parhaiten epätavallisista ja vahvoista naishahmoistaan hulvattomissa, mutta vähän katsojia keränneissä sarjoissa ja elokuvissa. Virginia Johnsonin rooli Masters of Sex sarjassa nosti hänet kuitenkin hetkessä Hollywoodin kirkkaimpien tähtien joukkoon.

Toisin kuin Mean Girls –elokuvassa, jossa Caplan näytteli goottityttö Janisia, näyttelijän oma tyyli punaisella matolla näyttää hänen pehmeämpää puoltaan herkissä asuissa, voimakkaissa väreissä ja erottuvissa kuoseissa.

Kauden väri on hyvästä syystä keltainen, koko paletin iloisin sävy. Tässä Caplan säteilee huolitellussa maksimekossa, joka on kuvioitu kirkkaan keltaisilla kukilla. Asusteet ovat hillityn mustia, ja jaloissaan Caplanilla on valkoiset tennarit.

Kevyt meikki on kaunis vastakohta näyttävälle mekolle. Pidä asu Caplanin tapaan rentona tai vaihda tennarit nahkaisiin mustiin korkokenkiin, niin olet hetkessä valmis ravintolaillalliselle. Keltaiseen väriin kannattaa luottaa tällä kaudella!

Kopioi Lizzy Caplanin tyyli