Kopioi Tyyli

M.I.A.

Laulaja ei kainostele sanoituksiaan eikä tyyliään, vaan näyttäytyy palkintojenjakotilaisuudessa rennosti verryttelypuvussa.
&copy Samir Hussein/WireImage/Getty Images
© Samir Hussein/WireImage/Getty Images 

M.I.A. ei ole ikinä ollut pidättyväinen. Esimerkiksi vuoden 2012 Super Bowlissa hän näytti noin 150 miljoonalle katsojalle keskisormea ja suututti puoli Amerikkaa. M.I.A., oikealta nimeltään Mathangi Arulpragasam, ei ole tippaakaan kiinnostunut poliittisesta korrektiudesta eikä tylsästä tyylistä.

42-vuotias laulaja käyttää verryttelypukuja, tribaalikuvioita ja pimeässä hohtavia värejä edelleen yhtä luontevasti kuin 90-luvulla. NME Awards -palkintojenjakotilaisuudessa M.I.A. sai tänä vuonna parhaan brittiläisen naisartistin palkinnon, jonka hän vastaanotti kiiltävässä kaksiosaisessa Adidaksen verryttelypuvussa. Vain tilkkumainen kuosi ja beiget mokkanahkaiset korkokengät erottivat asukokonaisuuden tavallisen aamulenkkeilijän vaatetuksesta. Hän on kiehtovan peittelemätön, joten hän on esiintynyt Marc Jacobsin, Versacen ja nykyisin myös Hugo Bossin muotikampanjoiden keulakuvana.

Kopioi tyyli