Kopioi Tyyli

Nina Schwichtenberg

Skippaa paksut toppatakit ja huivit ja valitse joulumarkkinoille sen sijaan suoralinjaisempi asu. Saksalainen muotibloggaja näyttää miten.
&copy Christian Vierig / Getty Images
© Christian Vierig / Getty Images 

Kuka sanoo, ettei talvella voisi käyttää pastellivärejä? Ota mallia Nina Schwichtenbergin haalean vaaleanpunaisesta takista. Häntä ei pelota rikkoa talvisen vaatekaapin kirjoittamattomia sääntöjä. 26-vuotias müncheniläinen muotibloggaaja on tunnettu selkeän minimalistisesta tyylistä. Päivän knoppi: hän tekee blogiaan yhteistyössä Patrick Kahlon kanssa, joka hänkin on katutyylin seurattu vaikuttaja.

Valmistaudu pipareiden ja glögin tuoksuun, sillä joulukausi on aluillaan. Mercedez-Benz muotiviikkojen aikana Berliinissä Schwichtenberg nähtiin päästä varpaisiin Marc Cainiin pukeutuneena. Valitse pooloneule, jos haluat vaihtelua huivin käyttöön. Valitse istuvat housut valkoisella raidalla lisätäksesi asuun hienostuneen fiiliksen. Valitse mukavat, valkoiset tennarit valloittaaksesi liukkaat mukulakivikadut. Kietoudu lämpimään villatakkiin ja olet valmis nauttimaan kaupungin kauniista jouluvaloista. Asu sopii myös hyvin illalliselle ystävien ja perheen kanssa jälkeenpäin.

Ota Ninan tyyli haltuun