Kopioi tyyli

Olivia Palermo

Inspiroidu New Yorkin muotiviikon kuuman nimen jopa muotinäytöksen eturiviin sopivasta asusta.
© Christian Vierig/Getty Images
© Christian Vierig/Getty Images

Olivia Palermo muistetaan The City -tositv-sarjasta, jossa hän tavoitteli pääsyä muotimaailmaan. Kymmenen vuotta myöhemmin hän johtaa suuryritystä, jonka menestystä viitoittaa hänen tinkimätön tyylinsä. Palermolla on silmää asusteille ja pettämätön trendivainu, joita hän hyödyntää yhdistellessään taitavasti huippusuunnittelijoiden luomuksia ja kukkaroystävällisiä vaatteita. Tyyli-ikoni on niittänyt mainetta New Yorkin muotimaailmassa niin mallin töillä, kumppanuussopimuksilla kuin saamillaan kunnianosoituksilla. Palermon uusin projekti, Banana Republicille suunniteltu erikoismallisto, esitellään New Yorkin muotiviikolla.

Catwalkeilla esitellään ensi kevään trendejä, mutta festivaalitelttojen ulkopuolella uutta tyyliä luodaan reaaliajassa. Ota syystyylisi inspiraatiota Palermolta ja heittäydy 1970-luvun nostalgiaan! Valkoisen puseron ylle heitetty tummansininen poncho henkii ajatonta eleganssia. Pue pariksi trendikkäät leveälahkeiset housut, joiden sinistä väriä piristävät sivujen keltaiset raidat.

Älä unohda jalkoja pidentäviä korkeakorkoisia saappaita ja huoletonta printtihuivia. Tämä asu saa varmasti päät kääntymään!

Kopioi Olivia Palermon tyyli