Kopioi Tyyli

Reese Witherspoon

Tällaisessa asussa Big Little Lies -sarjan näyttelijätär nauttii kesäisestä patikkaretkestä.
© Getty Images / BG004/Bauer-Griffin  

Reese Witherspoon valloitti katsojien sydämet 90-luvun lopulla romanttisissa komedioissa kuten Blondin kosto. Noustuaan suuren yleisön tietoisuuteen roolistaan Vain kuu kuulee -elokuvassa, New Orleansista kotoisin oleva näyttelijätär on tehnyt tasaisesti töitä päästäkseen pitemmälle Hollywoodissa. Hän on esimerkiksi tähdittänyt kriitikoiden ylistämää Walk the line -elokuvaa, sekä perustanut oman tuotantoyhtiönsä Hello Sunshinen.

Witherspoon tunnetaan niin näyttelijäntaidoistaan kuin loistavasta tyylitajustaan. Hänet nähdään usein upeissa muotiluomuksissa punaisella matolla, mutta arkityylissä on edelleen ripaus hänen kotiseutuaan, sekä samaa naisellisuutta ja viehkeyttä, kuin hänen vaatemerkissään Draper Jamesissa. Witherspoon rakastaa myös urheilua ja hänet voikin usein nähdä patikoimassa Los Angelesin kotinsa lähistöllä.

Kun itse lähdet seuraavan kerran patikoimaan, ota tähden tyylistä mallia ja pukeudu caprimittaisiin mustiin legginsseihin, hihattomaan harmaaseen printilliseen t-paitaan ja värikkäisiin lenkkareihin. Lippis ja mustat aurinkolasit suojaavat paahtavalta auringolta ja paparazzeilta.

Shoppaile nyt