Muotitoimittajalta

Lumikuningatar

Kuka sanoo, ettei talvella voisi puketua kokovalkoiseen? Viestintävastaavamme Louisa näyttää, miten yhdistää valkoisesta klassisen raikas kokonaisuus.

Talvella on helppo turvautua kokomustaan asuun, kun valoa on muutenkin niin vähän. Piristä päivääsi ja erotu eduksesi enkelimäisen valkoisessa asussa.

“Ehkä se johtuu skandinaavisista juuristani, mutta olen aina rakastanut selkeitä ja väljiä siluetteja, jotka sallivat kerrospukeutumisen. Valkoinen on myös luottovärini, kun haluan raikastaa muuten mustaa vaatekaappiani.” Louisa, viestintävastaava

Olemme ihastuneet Louisan tapaan lisätä syvyyttä raikkaaseen, yksiväriseen asuun käyttämällä eri materiaaleja ja yhdistelemällä valkoisen eri sävyjä, kuten kermaa ja luonnonvalkoista. Paksupohjaiset tennarit ovat nappivalinta asun viimeistelyyn. Valitse istuvat housut ja yksinkertainen yläosa, kuten poolopaita. Takin tulee olla asun näyttävin osa ja tämä Bruuns Bazaarin villakangastakki nousee hyvin esiin kokonaisuudesta hivenen tummemman sävynsä ansiosta. Valkoista väriä käyttämällä perusvaatteista muodostuu upea kokonaisuus ja olet kuin lumisten katujen kuningatar!