Trendikatsaus

Body language

Miksi body on tämän kesän suosikkivalinta kaikkiin tilaisuuksiin
Lily Aldridge © Bauer-Griffin/GC Images via Getty Images, Lupita Nyong’o © Jon Kopaloff/FilmMagic via Getty Images
Lily Aldridge © Bauer-Griffin/GC Images via Getty Images, Lupita Nyong’o © Jon Kopaloff/FilmMagic via Getty Images

Bodyt palasivat äskettäin muotiin, mikä näkyy myös esimerkiksi näyttelijä Selena Gomezin ja laulaja Rita Oran Instagram-tileillä. Kumpikin kaunotar häikäisee useissa eri värisissä ja eri materiaaleista valmistetuissa bodyissa, jotka tuovat tuulahduksen 80-luvun lopulta ja 90-luvun alusta.

Body oli osa muun muassa sellaisten suunnittelijoiden kuin Donna Karanin, Givenchyn ja Max Maran uusimpia mallistoja, joissa jokainen toi tähän hoikentavaan asuun oman, luovan näkemyksensä. Otetaan esimerkiksi Givenchyn bodysuit. Sitä voisi helposti erehtyä luulemaan tyylikkääksi uimapuvuksi, jossa on syvään uurrettu, nyöritetty kaula-aukko. Karanin hienostuneempi body hehkuu neutraalimmassa hiekansävyssä, mutta sen selkäpuolella on seksikäs ristiin nyöritys. Max Maran asua koristaa valkoinen pitsi, joka antaa bodysuitille niin elegantin vaikutelman, että se on kuin suoraan Joutsenlampi-baletista. Pitkiin ja väljiin housuihin tai röyhelöhameeseen yhdistettynä body näyttää hienostuneelta ja tyylikkäältä. Balettihametta ei siis tarvita.

Ota mallia It-tyttö Lily Aldridgestä ja Elle Fanningistä. Ensin mainittu valitsi Givenchyn seksikkään, nyöritetyn mustan bodyn. Yhdistämällä sen väljiin boyfriend-farkkuihin Aldridge tuo leikittelevää poikamaista vaikutelmaa sensuelliin bodyynsa. Fanningin asu on yksinkertaisempi: hän yhdistää mustan olkaimellisen bodyn siisteihin housuihin. Taaksevedetyt hiukset viimeistelevät bodyn balettitaustaa kunnioittavan asukokonaisuuden.

Body sopii myös punaiselle matolle, kuten Oscar-voittaja Lupita Nyong’o todistaa. Hän yhdistää limenvihreän lyhythihaisen bodyn vaaleanpunaiseen paljettimekkoon, mikä tekee asusta sekä rennon että elegantin. Ja väri on suorastaan taivaallinen.

Jos, olet kyllästynyt t-paitoihin, hanki kesäksi sen sijaan hoikentava ja monipuolinen body. Et tule katumaan päätöstäsi.

Ota tyyli haltuun