Trendikatsaus

Boheemi kaunotar

Hyväntuulinen folklore-tyyli leikittelee printeillä ja mittasuhteilla. Kerromme, kuinka saat helposti haltuusi kauden huipputrendin.
© Zalando
© Zalando 

Vuoden 2016 syys- ja talvimallistot olivat täynnä urbaanilla twistillä uudistettua maalaisromantiikkaa niin Pariisin kuin New Yorkin catwalkeilla. Victoria Beckham loihti ruutukankaista kokonaisen asun. Suunnittelijat Givenchyn Riccardo Tiscistä Calvin Kleinin Francisco Costaan yhdistelivät erilaisia eläinkuoseja, ja Guccin Alessandro Michelle yhdisteli runsaita röyhelöitä neulottuihin viittoihin. Jopa Lontoon ihmelapsi J.W. Anderson leikitteli mallistossaan nahkalaskoksilla, jotka ilmensivät särmikkäästi kauden puhutuinta trendiä.


Miten voin soveltaa tyyliä omassa pukeutumisessani?

Hae inspiraatiota romanttisen boheemin taiturilta Alexa Chungilta. Vedä yllesi upea yksivärinen pitsileninki, piristä naisellista tyyliä nilkkureilla ja viimeistele helposti muunneltavissa oleva kokonaisuus khakin värisellä trenssitakilla.


Näin stailaat lookisi boheemin rennoksi

Tilaa tyyli Zalandolta! Aloita asun rakentaminen esimerkiksi näyttävästä neulepuserosta. Voit valita joko reilunkokoisen palmikkoneuleen tai tilkkuneuleen – tärkeintä on vaatteen boheemi tyyli. Ulkovaatteissa mahdollisuudet ovat rajattomat, joten päästä luovuutesi valloilleen! Jos tyylisi on hillitty, valitse käytännöllinen ja yksinkertainen bleiseri.

Jos taas haluat erottua joukosta, leikittele mittasuhteilla ja hanki laatikkomainen fleecetakki tai reilunkokoinen tekoturkki. Viimeistele tyyli pukeutumissääntöjä rikkovilla kengillä. Heitä jalkaan cowboy-saappaat, karvakoristellut nauhalliset nilkkurit, näyttävät pistokkaat tai tennarit. Yhdistä buutsit tai pistokkaat kulutettuihin farkkuihin, suoriin housuihin tai ruutuhameeseen ja luo upea asukokonaisuus yhdistelemällä rohkeasti erilaisia printtejä, leikkauksia ja tyylejä. Maalaisromantiikasta ammentavan boheemityylin avain on pirteä ja ennakkoluuloton yhdistely. Zalandolta löydät pehmeät neuleet, kimaltavat leningit, 70-luvun leikkaukset, tilkkudenimit ja leikkisät vekkihameet tämän kauden retrohenkisen huipputyylin luomiseen.

Luo boheemi tyylisi