Trendikatsaus

Yksinkertaisen kaunista

Monimutkaisessa maailmassa hillityt leikkaukset ja harkitut yksityiskohdat tuovat mielenrauhan.
&copy Zalando
© Zalando 

Maailmassa, missä vain muutos on varmaa ja kaikilla on jatkuva kiire, yksinkertaiset asiat antavat mielenrauhaa ja tasoittavat hektistä rytmiä. Tänä keväänä tasapainon ja yksinkertaisemman elämän kaipuu näkyy myös vaatteissa, ja erityisesti simplexity-trendissä.

Simplexity yhdistelee pehmeitä leikkauksia maanläheisiin, hillittyihin väreihin sekä tarkasti harkittuihin, hienovaraisiin yksityiskohtiin. Lopputulos on vähäeleisen näyttävä ja hienostunut. Kauden näytöslavoilla Marni, Loewe ja Jil Sander esittelivät minimalistista muotokieltä naisellisilla vekeillä, muhkeilla olkapäillä sekä näyttävillä hihoilla. Marnin kokoelmassa oli mukana myös kaulukseton takki, joka on kuin trendin ruumiillistuma: kun ylimääräiset koristeet ja röyhelöt riisutaan pois, jää jäljelle yksinkertaisuudellaan vaikutuksen tekevät puhtaat linjat.

Tutustu trendiin yhdistämällä edestä auki oleva duster-takki vaaleaan kauluspaitaan, röyhelölahkeisiin housuihin sekä elegantteihin matalakorkoisiin korkokenkiin. Lopputulos on kivan rento, mutta samalla sopivan sofistikoitunut: tarkoitat asiaa, mutta teet sen hienovaraisella tavalla. Vaihtoehtoisesti valitse ylle tyköistuva haalari, joka saa lisäilmettä isoista napeista sekä raikkaasta korallin väristä. Tämä moderni versio 1980-luvun power suit -jakkupuvusta osoittaa, että yleensä vähemmän on todellakin enemmän.

Shoppaile nyt