Brand Diaries

HILFIGER DENIM x Zalando Collection

Eksklusiivinen särmikkäästä New Yorkista inspiroitunut mallisto julkaistiin Bread & Butter -festareilla.
 

TOMMY HILFIGER edustaa aitoa amerikkalaista optimismia. Positiivinen asenne on erottamaton osa brändiä, jonka vahvuuksia ovat yksilöllisyys ja jatkuva halua rikkoa rajoja. Loputon uusien oivallusten jano on ohjannut tyylin edelläkävijän toimintaa ja pitänyt sen muodin aallonharjalla vuodesta 1985 lähtien.

Hilfiger oli jo 1970-luvulla mukana perustamassa pientä New Yorkin osavaltion pohjoisosissa toiminutta vaate- ja levykauppojen ketjua, kunnes siirtyi kokonaan muodin alalle ja perusti omaa nimeään kantavan tyylikkäitä urheiluvaatteita valmistavan miestenvaatemalliston. Hilfigerin uudistavaa visiota ohjasi sekä hänen vaatealan tuntemuksensa että hänen oma näkemyksensä. Hilfiger ihaili koulutetun yläluokan huoliteltua pukeutumista, ja halusi päivittää tämän tyylin rennommaksi ja yksilöllisemmäksi. Hän toi vaatteet tähän päivään ja antoi rohkealle tyylille uutta särmää.

 
 

Nyt kolmekymmentävuotta myöhemmin Tommy Hilfiger nauttii muiden 90-luvun suosikkimerkkien tapaan uudesta renessanssista. Ysäribuumin ansiosta brändin menneiden vuosien suosikkivaatteet ovat tämän päivän moderneja klassikkoja. Tämä sopii Tommy Hilfigerille hyvin, sillä merkki tunnetaan kyvystään stailata klassikkoja uudelleen ja tuoda ne raikkaasti nykypäivään.

Tommy Hilfigeriä ei voi ohittaa mainitsematta merkin vaikutusta farkkujen maailmaan. Niin Aaliyahin ikoniset farkkuhaalarit kuin 90-luvun hip-hop-bileiden farkkuasuiset juhlijat todistavat, että farkkumuoti on ollut aina Tommy Hilfigerin tyylin sydän. Farkut ovat erottumaton osa brändin inspiroivaa historiaa.

 
 

Bread & Butter -festareilla julkaistu ainutlaatuinen Hilfiger Denim X Zalando-mallisto on ylistys Hilfigerin särmikkäälle New Yorkille. Mallistossa yhdistyvät urheilu- ja katumuodin klassikot sekä nykypäivän tiedostavan nuorison tyyli. Jokaisessa vaatekappaleessa on aimo annos Hilfiger Denimin leikkisää tulkintaa. Keskiössä ovat rennot leikkaukset, upeat graafiset linjat, erottuva minimalistinen väripaletti sekä ruusukultainen Tommy Hilfiger -logo.

Miesten malliston avainvaatteita ovat vitivalkoinen värillisillä yksityiskohdilla stailattu toppatakki, kontrastivärinen anorakki sekä kulutetut harmaapestyt mustat farkut. Naisten malliston hittejä ovat puolestaan pitkä yksivärinen baseball-takki, jossa on rohkean graafiset hihat, poolokauluksinen mekko, jonka hihoja koristava sporttiset raidat, sekä upea ruusukultainen toppatakki.

Juuri nyt Tommy Hilfiger on rohkeampi ja ajankohtaisempi kuin koskaan. Pohjois-Amerikan nykyisestä poliittisesta ilmapiiristä huolimatta Tommy Hilfiger on pysynyt uskollisena alkuperäiselle amerikkalaiselle imagolleen ja pyrkii jatkuvasti rikkomaan rajoja ja tuomaan muutosta amerikkalaisen optimismin voimalla.

Suosikkimme