True Originals

Tutustu Mica Arganaraziin

Argentiinalainen malli on muotimaailman uusin lemmikki.
© Getty Images 

Mica Arganaraz on hurmannut koko muotimaailman luonnollisuudella, kauneudellaan ja huolettomalla tyylikkyydellään. Rento ja aito Mica on yksi New Yorkissa kuvatun joulukampanjamme tähdistä. Pörröiset kiharat ja vahvapiirteinen leuka erottavat Mican klassisesta ihannemallista, ja ainutlaatuista särmää hänen olemukseensa antaa myös rennon poikamainen tyyli. Hänen kuuluisa pörröpäänsä erottuu joukosta ja on rohkaissut muitakin kiharatukkaisia päästämään luonnollisen kauniit kutrinsa valloilleen.

© Getty Images
© Getty Images 
Pörröiset kiharat ja vahvapiirteinen leuka erottavat Mican klassisesta ihannemallista.

Mica Arganarazilta ei tosiaankaan puutu itseluottamusta! Maailmanmatkaajan ja Instagram-tähden elämänasenne on sekoitus rentoa fiilistä ja räväkkää rock’n’roll-asennetta. Vapaa-ajallaan Mica harrastaa taiteita: hän tykkää kuunnella jazzia, Bob Dylania ja brasilialaista musiikkia, soittaa kitaraa ja maalata.

Mica rakastaa perinteistä perhejoulua, jonka kruunaavat herkullinen ruoka ja rakkaudella valitut joululahjat. Myös joulukitch on Mican mieleen, ja hän haluaa ehdottomasti kuunnella Whamia ja saunoa ennen juhlapyhiä. Kiireistä elämää viettävä malli myöntää kuitenkin ostavansa joululahjat aina viime tingassa. Eikö olekin lohduttavaa tietää, että myös tähdillä on omat heikkoutensa?

Mican tyyli joulukampajasta