How-To

Täydellinen juhlatyyli

Ovatko toimiston pikkujoulut tulossa? Ota mallia muotisuunnittelija Jenna Lyonsin tyylistä ja piristä työlookiasi näyttävillä korvakoruilla.
© Getty Images
© Getty Images 
  Korvakorut ONLY

Kimallusta arkeen

Tee vaikutus upeilla korvakoruilla. Kooltaan hillityt mutta näyttävät strassikorvikset viimeistelevät työasun kauniisti.

  Paitapusero DKNY

Klassinen pusero

Ohuella raitakuosilla kuvioitu sininen pusero yhdistää työn ja huvin. Pidä pusero napitettuna päivällä ja päivitä asusi rentoon juhlafiilikseen avaamalla napit.

  Bleiseri Expresso

Tyylikäs bleiseri

Pitkä samettibleiseri tuo eleganssia juhla-asuun. Se antaa arkityyliin sen pienen juhlalisän, jonka ansiosta sujahdat sujuvasti niin ravintolaan kuin klubillekin. Kääri bleiserin hihat ja paljasta vuorikankaan upea tähtiprintti!

  Korvakorut ONLY

Näyttävät korvakorut

Virittäydy juhlatunnelmaan upeilla riippukorvakoruilla. Kauniiden strassikorvisten säihkyvät yksityiskohdat vetävät takuulla katseita puoleensa.

  Haalari Max&Co.

Trendikäs haalari

Monikäyttöinen asu sopii sekä työpäivään että iltabileisiin. Metallirengasvyöstä ryhtiä saava väljä haalari on nappivalinta toimiston pikkujouluihin. Viimeistele päivälook pukemalla haalarin pariksi bleiseri.

  Remmisandaalit Tibi

Juhlavat kengät

Vedä jalkaan trendikkäät paksukorkoiset sandaalit. Nämä modernit ja naiselliset kengät antavat juhla-asulle loppusilauksen. Mukavilla kengillä jaksat tanssia vaikka pikkutunneille saakka!

 

Loppuvuoden juhlalook

Päivitä juhlatyylisi täällä.