How-to

Unohda söpöily

Omaperäisyys on rohkeaa, uskaliasta ja äänekästä. Hyödynnä vinkkejämme heti Bread & Butter by Zalando -tyyli- ja kulttuurifestivaaleilla.
 
  Pusero Topshop Hame Missguided Korsetti Missguided Sukat Puma Kengät Jeffrey Campbell

Ole rohkea

On rohkeaa kulkea vastavirtaan. Tässä gingham-asussa pääset varmasti näyttämään, että uskallat. Röyhelöhelma toimii täydellisesti konservatiivisen yhteensopivan puseron kanssa. Päivitä retrotyyliä Missguidedin korsettivyöllä, joka samalla tuo asuun ripauksen seksikkyyttä. Naisellinen gingham on tällä kaudella muodissa, mutta tämä asu erottuu joukosta rohkeana ja pääsee B&&B:n upeimpien asujen joukkoon.

  Verrttelyhousut Puma Pusero Bik Bok Bombertakki Bik Bok Korvakorut Topshop Lippis Missguided

Ole uskalias

Vaatii uskallusta tehdä oman mielensä mukaan. Pelotonta tyyliä voi esitellä yhdistelemällä toisiinsa rentoja ja muodollisempia vaatteita. Näissä Puman verryttelyhousuissa kierrät mukavasti kaikki brändi-osastot ja muotinäytökset. Bik Bokin bombertakki ja näyttävähihainen paita viimeistelevät näyttävän asun.

  Housut Topshop Bleiseri Topshop Body Missguided Tennarit Filippa K Laukku Missguided

Ole äänekäs

Kuule kutsu! Nykyaikaisia materiaaleja yhdistelemällä saat aikaiseksi sellaisen tyylikannanoton, että korvissa soi. Nämä Topshopin tekonahkahousut näyttävällä nauhoituksella ovat jo yksinään kuuluva kannanotto, mutta Missguidedin Barbie-bodyyn yhdistettynä asu jättää katsojan aukomaan suutaan mykistyneenä. Säväytä B&&B:n DJ-keikoilla. Nähdään!

Osallistu sinäkin tyyli- ja kulttuurifestivaaliin! Osta B&&B-lippusi TÄÄLTÄ.