Kuuma lista

New Yorkin parhaat

Muotiviikko on melkein ohi, mutta nämä viisi Ison Omenan kaupunginosien inspiroimaa vaatetta pitävät tyylisi edelleen ajankohtaisena.
  Viktoriaaninen pusero, Vero Moda

Nostalginen Brooklyn

Brooklyn on ehdottomasti New Yorkin kuumin kaupunginosa. Trenditietoiset kaupunkilaiset viettävät aikaa Williamsburgin tyylikkäissä baareissa ja kahviloissa tai nauttivat taiteesta ja klubimeiningistä Bushwickin gallerioissa ja vanhat teollisuustilat vallanneilla klubeilla. Tässä Vero Modan viktoriaanishenkisessä röyhelöpaidassa sulaudut täydellisesti brooklynilaisten joukkoon. Lähde kierrokselle vintage-kauppoihin ja suuntaa sitten lasilliselle suosittuun Loosie Rougeen.

  Trenssi, Abercrombie & Fitch

Elegantti Manhattan

Tyylistä on pakko pitää kiinni, vaikka lipun hankkiminen viikon kuumimpaan Broadway-esitykseen ei onnistuisikaan. Katumuotikuvaajiin voi nimittäin törmätä joka kadun kulmassa! Luota klassiseen charmiin ja vedä yllesi River Islandin tyylikäs trenssitakki. Se saa sinut näyttämään upealta kuvissa ja sopii vaikka Paul Sevignyn uuden Paul’s Casablanca -yökerhon tsekkaamiseen.

  Löysät farkut, Wood Wood

Rosoinen Bronx

Rento Bronx tunnetaan New York Yankees -baseballjoukkueen kotikenttänä ja hip-hopin synnyinpaikkana. Osoita kunniaa Bronxin rennolle tyylille ja vedä jalkaan Wood Woodin löysät farkut. Anna kaupunginosan fiiliksen tarttua ja nautiskele cocktaileista Evo Loungessa R&B-musiikin tahtiin.

  Glitter-nilkkurit, Madden Girl

Iloinen Staten Island

Näissä Madden Girlin glitter-nilkkureissa erotut varmasti joukosta myös muotiviikolla! Mukavat nilkkurit sopivat kuitenkin myös arkisempaan käyttöön. Nappaa lautta Staten Islandille ja suuntaa viinilasilliselle Z Two -loungebaariin. Paluumatkalla voit nauttia upeista näkymistä kaupunkiin!

  Pikkulaukku , New Look

Queensin kuningatar

Monikulttuurisesta Queensistä löytyy herkkuja jokaiseen makuun. Maistuisiko perulainen Pisco Sour, pakistanilainen lassi tai taiwanilainen kuplatee? Tässä New Lookin koristeellisessa käsilaukussa kaikki tarpeellinen pysyy tallessa, kun tutustut kaupunginosan upeiden makujen maailmaan.