Kuuma lista

Pelottoman päheä

Etkö tiedä, mitä pukisit Bread & Butter -tyyli- ja kulttuurifestivaaliin? Nämä viisi raikasta vaatekappaletta saavat sinut erottumaan joukosta.
  Mesh-lippis Missguided

Miksaa meshiä

Mielenkiintoiset yhdistelmät tekevät niin yksittäisestä vaatekappaleesta kuin koko asustakin erottuvan. Päästä luovuutesi valloilleen tässä Missguidedin mesh- ja nahkalippiksessä. Klassikkovaate näyttää tuoreelta mielenkiintoisen materiaaliyhdistelmän ansiosta ja varmistaa, että pääset osaksi #babesofmissguided-liikettä alta aikayksikön.

  Collegepaita adidas Originals

Tervetuloa kuviot!

Huomion kiinnittävät kuosit herättävät tylsimmänkin asun eloon. Taistele tylsyyttä vastaan esimerkiksi pukeutumalla tähän pilkulliseen adidas Originals -paitaan, jonka pilkut ovat oikeasti pieniä siveltimen vetoja. Muista käydä adidaksen brändi-osastolla ottamassa upea selfie.

  Bombertakki Puma

Sähäkkää säihkettä

“Shine bright like a diamond!” laulaa Rihanna vuoden 2012 hitissään Diamonds. Ota Puman luovan johtajan neuvosta vaari ja lisää asuusi hohtoa tällä orkideankukanvärisellä bombertakilla. Tässä takissa kelpaa tanssia Puman tanssiharkoissa sunnuntaina 3. syyskuuta.

  Palazzo-verryttelyhousut Bik Bok

Napsauta nepparit

Tämän vuoden B&&B:ssä ääneen pääsevät omaleimaiset ja innovatiiviset ihmiset ja merkit. Päästä itsesikin valloilleen näissä Bik Bokin nappiverkkareissa. Ne ovat yksinkertaiset, mutta silti rohkea tyylivalinta ja niissä kelpaa hypätä Bik Bokin pallomereen.

  Metallinhohtoiset Reebokin tennarit

Tulevaisuuden tennarit

Aamu alkaa oikealla jalalla, kun astut uuteen päivään näissä Reebokin metallinhohtoisissa tennareissa. Reebokin 60 minuutin treenien koreografiat onnistuvat varmasti näissä glitterillä koristelluissa kengissä perjantaina 1. syyskuuta ja lauantaina 2. syyskuuta.

Osallistu sinäkin tyyli- ja kulttuurifestivaaliin! Osta B&&B-lippusi TÄÄLTÄ.