Kuuma lista

Uusi vuosi, uudet kuviot

Starttaa uusi vuosi käyntiin tyylillä näiden viiden lupauksen avulla –vinkkiemme avulla lupauksien pitäminen on helppoa!
  Korvakorut Sabrina Dehoff
1

1 Ole rohkea!

Tammikuu on hyvä aika tuulettaa niin vanhoja asenteita kuin lookkejakin. Rohkea asenne tulee esiin myös uskalluksessa olla näyttävä. Asusteet tarjoavat siihen helpon aloituksen. Nämä Sabrina Dehoffin korvakorut tekevät asusta kuin asusta särmikkään. Lisää vain kirkas huulipuna ja tyylimanifestisi ei jää huomaamatta!

  Lompakko Liebeskind
2

Ole säästäväinen!

Arkielämän hinta harmittaa? Laadukkaat tuotteet kestävät aikaa, joten fiksut investoinnit kannattavat. Pidä korttisi ja setelisi tallessa tässä punaisessa Liebeskindin nahkalomapakossa. Kukapa tietää, ehkäpä sinulla on tämän vuoden lopulla säästössä niin paljon, että voit matkustaa unelmiesi lomalle Bora Boralle!

  Statement t-paita By Malene Birger
3

Ole itsevarma!

Itsevarmuus on kultaa! Keskity tänä vuonna olemaan oma inspiraation lähteesi, kuten tässä By Malene Birgerin t-paidassakin sanotaaan: ”Be your own muse”. Plus, keltainen on yksi tämän kauden trendiväreistä. Ole ylpeä saavutuksistasi ja aseta vielä korkeampia tavoitteita tälle vuodelle.

  Kaulahuivi Paul Smith
4

Ole rohkea!

Paul Smith on tunnettu väreillä hulluttelevista printeistä ja näyttävistä kuvioista. Ylistä hänen ”klassista pienellä twistillä” -asennettaan tällä raikkaalla huivilla, joka erottuu edukseen muista kaulahuiveista.

  Liituraitainen bleiseri Kiomi
5

Ole kunnianhimoinen!

Uusi vuosi voi tarkoittaa myös uutta työpaikkaa. Tämä liituraitakuvioinen bleiseri on osa Instagram-tähti Lauren Fayen, alias @c__l__o, KIOMIlle luomaa eksklusiivista kapselimallistoa. Tee vaikutus haastatteluissa ja työpaikalla tällä tyylikkäällä kaksirivisellä takilla. Huipulla tuulee, mutta sinne mennään!