Stailistilta

Tämä ei ole comeback

Ysärityylin kulmakiviä olivat printtipaidat, verryttelyhousut ja hupparit, jotka yhdistettiin varsitennareihin ja kultakoruihin. Nykyään vähemmän on enemmän.
Soulin katumuotia © Matthew Sperzel/Getty Images
Soulin katumuotia © Matthew Sperzel/Getty Images 

Vahvassa nousussa

Fila, Ellesse, Puma, Champion: nämä merkit ovat jälleen muodissa ja niiden logoja näkyy niin T-paidoissa, collegepaidoissa ja huppareissa. 80- ja 90-luvulla asu oli täydellinen vasta, kun sen pusero ja housut mätsäsivät toisiinsa. Nykyään verryttelyhousuja käytetään lähinnä vain sunnuntaisin televisiota katsellessa. Kietaisuhameen tai korkeavyötäröisten ja leveälahkeisten kangashousujen sekä korkokenkien kanssa katumuotihenkiset paidat sopivat täydellisesti sekä arkeen että toimistoon.

Mary Seng © Timur Emek/Getty Images
Mary Seng © Timur Emek/Getty Images 
Sarah Harris © Christian Vierig/Getty Images
Sarah Harris © Christian Vierig/Getty Images 

Verryttelypuvun paluu

Klassiset raidat verkkareiden lahkeiden sivussa tekevät aina vaikutuksen. Esimerkiksi muotiviikoilla muotibloggaaja Mary Seng ja britti-Voguen toimittaja Sarah Harris kulkivat verryttelyhousuissa näytöksestä toiseen. Perinteisten retrohenkisten adidas-verryttelyhousujen lisäksi myös palazzo-housut yhdistävät mukavuuden ja tyylin loistavasti. Kun housujen pariksi pukee valkoisen kauluspaidan, muuttuu asu sopivaksi toimistoonkin. Voit hakea lapset päiväkodista ja jatkaa suoraan joogatunnille, kun yhdistät verryttelyhousut korkeakauluksiseen kashmirpaitaan ja nahkaisiin pistokkaisiin.

Gilda Ambrosio	© Melodie Jeng/Getty Images
Gilda Ambrosio © Melodie Jeng/Getty Images 
Celine Aagaard © Christian Vierig/Getty Images
Celine Aagaard © Christian Vierig/Getty Images 

Mukavuus kunniaan

Pohjoismaissa osataan hyggeillä eli olla kotona rennosti ja nautiskellen. XL-kokoinen collegepaita tai huppari tekee olon mukavaksi myös kodin ulkopuolella. Pukeudu esimerkiksi norjalaisen Envelope-verkkolehden perustajan Celine Aagaardin tapaan minimalistiseen mustaan huppariin, hohtavapintaisiin hopeisiin housuihin ja nilkkureihin. Myös Attico-suunnittelija Gilda Ambrosio näyttää mallia, miten harmaasta oversized-paidasta, maata viistävästä samettimekosta ja helmikorvakoruista saa treffeille sopivan kokonaisuuden. Seuraavana aamuna sama paita kelpaa hyvin rentoon sohvalla loikoiluun!

Suosikkimme