Stailistilta

Näin kiedomme kaulahuivin vuonna 2018

Mitä kylmempi, sitä suurempi tarve kaulahuiville. Onneksi sen stailaamiseen löytyy useita eri vaihtoehtoja.
Camille Charrière © Christian Vierig/Getty Images
Camille Charrière © Christian Vierig/Getty Images 

Klassikko

Kurkkukarkit auttavat kylmään vasta silloin, kun on jo liian myöhäistä. Ennaltaehkäisy sen sijaan käy tyylikkäästi pariisilaisittain à la bloggaaja Camille Charrière. Taita pitkä villahuivi ensin puoliksi, kieritä se kaulan ympäri kertaalleen ja pujota huivin päädyt silmukasta läpi – et voilà! Entäpä värin valinta? Harmaa tai liila kamelinvärisen villakangastakin kanssa ja punasävyjä laivastonsinisen takin kanssa. Trendikkään ruututakin pariksi sopii huivi, jonka väri on poimittu kuvion sävyistä.

  Kaulahuivi Fenty PUMA by Rihanna
Lisa Banholzer © Gisela Schober/Getty Images
Lisa Banholzer © Gisela Schober/Getty Images 

Pitkäksi menee

Tyyli menee tässä tapauksessa funktion edelle. Balenciagan suunnittelijan Demna Gvasalia tekee tietä jalkapallofaneilta inspiraationsa saaneille logo-huiveille, jotka pääsevät parhaiten oikeuksiinsa leveästi olkapäille asetettuina. Bloggaaja Lisa Banholzer on jättänyt toisen päädyn trendikkäästi pidemmäksi kuin toisen. Tyylitietoisen ei silti tarvitse paleltua. Kašmirvillainen pooloneule korvaa puuttuvan lämmön.

Irina Lakicevic © Edward Berthelot/Getty Images
Irina Lakicevic © Edward Berthelot/Getty Images 
  Viitta Repeat

XL-hygge-fiilis

Ultraleveät huivit, niin isot ja mukavat, että niistä tulee mieleen kotisohvalta tuttu peitto. Célinen mallit samoin kuin norjalainen bloggaaja ja hammaslääkäri Irina Lakicevic kantoivat huolettomasti ”peittohuivia“ käsivarsillaan Pariisissa Syys-/Talvikauden muotinäytöksissä. Me käärimme sen tänä talvena miinuskeleillä huolellisesti kaulan ympäri villatakin tai lampaanvillatakin pariksi.

  Neule Miss Selfridge
Leandra Medine © Timur Emek/Getty Images
Leandra Medine © Timur Emek/Getty Images 

Improvisoinnin mestari

Etkö fanita huiveja? Muotigurut kuten Man Repeller -blogin perustaja Leandra Medine kietoo kaulansa ympärille villahuivin sijasta villapaidan. Voit välttää mielleyhtymän klassiseen edestä solmittavaan, selkäpuolelle jäävään villapaitaan kietomalla paidan mahdollisimman löysästi ja sijoittamalla runsaimman kohdan rennosti sivuun. Olet valmis matkaamaan läpi tuulen ja tuiskun!