Stailistilta

Tyylioppaamme ystävänpäiväksi

Ystävänpäivä on omistettu läheisillemme vietimmepä sitä kumppanin, parhaan ystävän tai perheen kanssa. Kokosimme yhteen kolme asukokonaisuutta päivän viettoon.
  Paitapusero Pinko
Street Style Firenze © Christian Vierig / Getty Images
Street Style Firenze © Christian Vierig / Getty Images 

1) Koska yhdessä nautittuna ruokakin maistuu paljon paremmalta.

Ravintolavarauksen ei tarvitse olla uuteen trendiravintolaan, jossa tarjotaan huikeaa fuusioruokaa. Pieni kortteliravintola käy myös hyvin. Valkoinen paitapusero sopii aina näihin tilanteisiin. Se on sekä rento että trendikäs. Firenzen kaduilla niitä käytetään viettelevän huolettomasti jättäen napit puoleen väliin auki, yhdistettynä sinisiin farkkuihin sekä sukkanilkkureihin. Levitä vielä huuliin rubiininpunaista huulipunaa – suutelunkestävä, varmuuden vuoksi!

Street Style Pariisi © Matthew Sperzel / Getty Images
Street Style Pariisi © Matthew Sperzel / Getty Images 
  Tennarit Converse

2) Koska hauskanpidossa löytää itsestään uusia puolia.

Mikset kokeilisi ystävänpäivänä jotain uutta? Jätä siis pikkumusta huoletta vaatekaappiin ja pyri tyyliin, joka on yhtä rento kuin treffiseurallamme: verryttely- tai collegehousut, tennarit ja näyttävä takki osoittavat, että olet valmis seikkailuun. Esimerkiksi trampoliinipuistoon. Siellä saa taas olla lapsi ja pomppia villisti jättimäisillä trampoliineilla. Yhteiset naurukohtaukset kuuluvat asiaan. Se sopii hyvin myös koko kaveriporukalle.

  Maksimekko Polo Ralph Lauren
Street Style New York © Daniel Zuchnik / Getty Images
Street Style New York © Daniel Zuchnik / Getty Images 

3) Koska haluamme aina jakaa hienoimmat hetket muiden kanssa.

Ota paras ystävä mukaasi ja a) varaa spontaani, lyhyt loma, b) hemmottele itseäsi kylpylässä tai c) mene konserttiin ja pidä hauskaa. Tai yhdistele niitä kaikkia. Laskeutuva neulemekko kuuluu joka tapauksessa varustukseen. Se on yhtä mukava päällä kuin verryttelypuku ja seuran mukaan joko rokkaava (biker-takin kanssa), hienosteleva (sametin kanssa) tai rento (tennareiden kanssa).

Tähän tyyliin sopivat