Stailistilta

After ski -tyyli

Suuntaatko lomalle hiihtokeskukseen? Stailistimme Johanna antaa vinkkejä after ski -pukeutumiseen.
&copy Getty Images
© Getty Images 

Johanna, mitä suosittelisit tämän kauden after skihin?

Kun viimeisen laskun jälkeen kaarretaan lähimpään rinneravintolaan kuumalle kaakaolle, asun on oltava sekä muodikas että mukava. Esimerkiksi ohut poolopaita on trendikäs ja sopii hyvin laskuhousujen pariksi. Toinen toimiva yhdistelmä on hiihtarileggingsit, pitkä paitapusero ja ylisuuri neule.

Miten urheilullinen päivälook muunnetaan trendikkääksi after ski -tyyliksi?

Asusteilla tietysti! Vaihda kypärä ja laskulasit pipoon, jossa on hauska tupsu tai metallisia yksityiskohtia, tai kokeile trendikkäitä keinoturkiksesta tehtyjä korvaläppiä.

Mitä suosittelisit heille, jotka haluavat käpertyä rauhassa takkatulen eteen viinilasillisen kanssa?

Mukavaan nojatuoliin on ihana uppoutua esimerkiksi pitkähihaisessa neulemekossa ja paksuissa sukissa. Voit myös yhdistää kapeat verkkarit esimerkiksi kevyeen neuleeseen tai pitkään neuletakkiin.

Entä värit, materiaalit ja kuviot?

Tässä täydellisessä after ski -asussa on käytetty murrettuja värejä, kuten beigeä, luonnonvalkoista, hopeaa ja harmaata. Päämateriaali on villa, jota piristetään paljeteilla tai metallisilla yksityiskohdilla. Perinteinen norjalaisvillapaita ei koskaan mene pois muodista ja sopii lisäksi hyvin tämänhetkiseen hygge-trendiin.
”Päämateriaali on villa, jota piristetään paljeteilla tai metallisilla yksityiskohdilla.”

Millaisia after ski -vaatteita voi käyttää arjessa loman jälkeen

Inuikii-talvikengät ovat tänä vuonna kuuminta muotia myös hiihtokeskusten ulkopuolella. Ne voi yhdistää kapeisiin farkkuihin ja untuvatakkiin, jossa on tekoturkiskaulus. Hiihtarit ovat myös tulleet takaisin, kuten näimme esimerkiksi Marnin ja Balenciagan mallistoista. After ski -lookin voi täydentää olkalaukulla, pipolla ja käsineillä.

Balenciaga F/W16 / © Getty Images
Balenciaga F/W16 / © Getty Images 
Marni F/W16 / © Getty Images
Marni F/W16 / © Getty Images 

Mitä kannattaa välttää?

Pari vuotta sitten rinteessä nähtiin paljon 1980- ja 90-luvuilta tuttuja retrohaalareita. Tätä nykyä kuitenkin suositaan hienostuneempaa tyyliä, joten hautaa neonväriset toppatekeleet takaisin vaatekaapin perukoille!

Omat suosikkini