Suodatin1

344 tuotetta

Kaikkihan ne tuntevat – nuo pienet suuret ongelmat, jotka naiset iästä ja vartalotyypistä riippumatta joutuvat kohtaamaan. Miten tuon dekolteeni parhaalla mahdollisella tavalla esille uudessa selän paljastavassa kimalletopissani? Kuinka voin tanssia läpi yön tulematta hulluksi uusissa korkokengissäni? Miten häivytän pari ylimääräistä kiloa näyttääkseni vieläkin paremmalta ihoa myötäilevässä kotelomekossani? Moderni ratkaisu näihin ongelmiin on aivan yksinkertainen: MAGIC Bodyfashion Shapewear.

Hollantilaismerkki otti jo 80-luvulla tehtäväkseen suunnitella hienostuneita tuotteita, jotka istuvat täydellisesti ja toimivat paremmin kuin mikään muu. Työn tuloksena syntyneet, vartaloa muotoilevat shapewear-vaatteet ovat ylellisiä ja trendikkäitä mutta ennen kaikkea apuvälineitä hätätilanteisiin – todellista SOS-muotia niin sanotusti! ”For women from women!” kuuluu MAGIC Bodyfashion -slogan tehden selväksi, minkä vuoksi tuotteet sopivat niin täydellisesti aikaansa seuraavien naisten tarpeisiin; MAGIC Bodyfashionilla naiset suunnittelevat naisille, sillä kukapa muu naisten pikku ongelmia ja kipupisteitä paremmin tuntisikaann?

MAGIC Shapewear -hittituotteet juuri sinulle

Selän paljastavaa kauneutta! Iltajuhlat ovat edessä ja haluat sujahtaa selän paljastavaan mekkoosi – mutta muistat, että kangas on hitusen liian ohutta ja läpikuultavaa siihen, että sen alle voisi pukea rintaliivit. Ei hätää, meillä on sinulle täydellinen ratkaisu: olkaimettomat, selän paljaaksi jättävät itsestään kiinnittyvät rintaliivit, joissa on pidosta ja varmuudesta huolehtiva etukiinnitys.

Lift it, baby! Kuinka käyttää huippumuodikasta camisole-toppia ilman rintaliivejä ja saada samalla aikaan upean muotoinen dekoltee ja hienoinen push up -efekti? Tässä kohtaa mukaan kuvaan astuvat ”Silicone Secret Bra” -rintaliivit, joiden ohuissa ja hyvin tuetuissa silikonikaistaleissa on uskomattoman hyvä pito. Tämä on kesän ehdoton hankinta.

It’s a kind of magic! Silikonipehmusteet eivät ole ratkaisu joka tilanteeseen, vaan toisinaan tarvitaan pikemminkin luotettavaa, liimautuvaa nauhaa reunusten ja olkainten luisumisen estämiseksi. Täydellinen hätäratkaisu? Pomminvarma fashion-teippi, jolla mekon kuin mekon saa pysymään muodossaan.

Ratkaisu V-päänteihin! Onko turhautuminen V-päänteiden kanssa tuttua? Ei hätää, tiedämme tunteen. Tähänkin ongelmaan on olemassa SOS-ratkaisu, joka korostetun V-muotonsa ansiosta pysyy näkymättömänä myös syvimpään uurretujen päänteiden kanssa.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista