Suodatin1

Magnanni
Mallisto

53 tuotetta

Eleganteinkaan asu ei pääse oikeuksiinsa ilman täsmällisiä kenkiä. Siksi on hyvä luoda katse hetkeksi alaviistoon ja räätälöidä kenkätyyli uudelle tasolle. Magnanni tarjoaa veistoksellisen laatutietoista kenkämuotia moneen tilanteeseen. Erityisesti käsin viimeistellyt yksityiskohdat ja ajattomat leikkaukset tekevät näistä kengistä suosikkejamme. Tyylitietoisen herran vaatekaapin kertoimet nousevatkin hetkessä, kun satsaat aina ajankohtaisiin klassikkokenkiin. Oli kalenterissa kenties juhlat tai tyylikäs lomamatka, ajattomat jalkineet viimeistelevät asun tyylillä.

Magnanni on vaivattoman vakuuttavan kenkämuodin osaaja

Hyvin istuvat ja ryhdikkäät kengät ovat pieni askel vaatekaapille, mutta samanaikaisesti suuri askel signature-tyylin kannalta. Klassikkokenkien taustalta löytyy muotitietoisen osaava historia: espanjalainen perheyritys Magnanni on takonut viimeisteltyjä kenkäluomuksia jo 1950-luvulta lähtien. Tämä tarkoittaa sitä, että vuosikymmenten kokemus on vahvistanut arkimuodin kenkäosaamisen huippuunsa yksityiskohtia myöten. Laatutietoista tyyliniekkaa viehättävät kestävät materiaalit, elegantit leikkaukset ja ajaton muotokieli. Näiden kenkien design toimiikin klassisena tyylikoukkuna niin arjen hillityssä tyylissä kuin juhlahumussakin. Luottokenkiin satsaaminen pelastaakin monelta tyylipulmalta: kenkäkaapin päivitys luo täydellisen pohjan modernille stailaukselle. Matalavartiset nahkakengät ovat oivallinen pari sekä rennon hillityille chinoille kuin skarpeille puvunhousuille.

Yhdistä luottokengät arkeen ja juhlaan

Kuten tiedämme, siluettimaisen tyylikkäät ja askellukseen mukautuvat popot ovat kestävää pukeutumista parhaimmillaan. Yhdistä arjen luottotyyliin loaferit, kun etsit rentoa mutta viimeisteltyä asua. Jalkaan sujautettavat popot toimivat etenkin yksiväristen chinojen ja huolettomien kangashousujen kaverina. Hyvin istuva t-paita tai vapaa-ajan kauluspaita on varma valinta myös arjen toimistoasuun. Lomalle lähtijän tyylin kulmakivet löytyvät loafereiden, shortsien ja pikeepaidan kombosta. Monk strap -solkikengät ovat astetta huolitellumpi valinta kangashousujen ja pikkutakin stailaukseen. Mätsää asusteista ainakin vyö ja kello mukaan! Varusta tärkeimpiä juhlia varten nauhakengät ja klassiset puvunkengät. Ne näyttävät hyvältä tietenkin puvun kanssa mutta sulautuvat myös arjen pikkutakkityyliin. Maanläheiset klassikkovärit mustasta tummansiniseen toimivat siltänään, ja pieninä annoksina esimerkiksi vaaleanpunainen ja keltainen tuovat asuun pientä jujua.

Yhdistele ja sekoita