Mallisto

146 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Maidenform on naisen luottoystävä, mitä alusvaatteisiin tulee. Maidenform on nimittäin se näkymätön salaisuus, joka takaa niin arki- kuin juhla-asujen täydellisen istuvuuden. Merkin mittavaan valikoimaan kuuluu tietenkin rintaliivejä sekä alushousuja, mutta erityisesti se tunnetaan muotoilevista alusasuistaan.

Maidenform valmistaa kauniit alusvaatteet lähes 100 vuoden asiantuntemuksella: se perustettiin vuonna 1922. Tarvitsit sitten täydelliset t-paitojen alle sopivat rintaliivit, viehkeän alusasusetin tai muotoilevan bodyn iltapuvun alle, Maidenform on luotettava ja laadukas ratkaisu. Se on myös esteetikkojen mieleen. Klassiset mallit ovat kauniin minimalistisia, mutta valikoimasta löytyy myös viekoittelevia kuoseja ja lumoavia pitsiluomuksia.

Maidenform -alusvaatteet tekevät pukeutumisesta yhtä juhlaa

Kun alusvaatteet ovat laadukkaat, päällysvaatteetkin ovat parhaimmillaan. Ne istuvat ja laskeutuvat kauniisti, jolloin niiden leikkaus ja materiaalit pääsevät esille. Erityisen tärkeää se on, jos kyseessä on hienostunut, ohut kangas, joita käytetään erilaisissa juhla-asuissa. Huolellisesti valittuun asuun pukeutuminen ennen juhlahetkeä on entistä nautinnollisempaa, kun ensin ylle on puettu kauniit, tarpeen mukaan vartaloa muokkaavat tai tukevat alusvaatteet!

Maidenformin alusvaatedesign on modernia ja siinä yhdistyvät klassiset piirteet ja uusimmat trendit. Samalta merkiltä voi siis hankkia niin viehättävät, nykyaikaiset korsetit kuin henkäyksenkevyet, hurmaavat yöasusetitkin. Kun se valmistaa lisäksi viimeisteltyjä ja mukavia muotoilevia alusasuja sekä kauniita arkeen ja juhlaan sopivia rintaliivejä ja alushousuja, voi sitä hyvällä syyllä sanoa loistavaksi alusvaatemerkiksi!

Yhdistät helposti

Maidenform

Perinteikäs naisten alusasujen edelläkävijä

Maidenformin perustajat Ida Rosenthal ja Enid Bissett suunnittelivat mekkoon kiinniommellun, nykyaikaisten rintaliivien kaltaisen kupillisen rintatuen vuonna 1922. Kolme vuotta myöhemmin William Rosenthal loi ensimmäisen patentin moderninkaltaisille rintaliiveille. Brändin menestystarina oli alkanut.

Yli 90-vuotisen historiansa aikana tuotemerkki on laajentanut mallistoaan ja valloittanut naisten alusasujen maailmanmarkkinoita rohkeasti uutta luovilla tuotteillaan. Maidenform on erikoistunut muotoileviin naisten alusasuihin, joihin kuuluvat erilaiset muotoilevat ja push up-rintaliivit sekä topit, kiinteyttävät alushousut, korsetit, tukevat alusmekot ja muotoilevat bodyt. Vuonna 2010 brändi kohautti tuomalla markkinoille push upit, jotka kasvattavat rintoja peräti kahdella kuppikoolla. Hillitymmän tyylin ystäviä ei kuitenkaan ole missään vaiheessa unohdettu, sillä Maidenformin laajasta mallistosta löytyy oikea ratkaisu jokaiseen makuun. Kauniisti tuetut kurvit ovat omiaan kohottamaan myös itseluottamusta joka tilanteessa.

@zalando Maidenform-muotoilevat alusvaatteet Zalandolla

Muotoilevaa, mukavaa ja viettelevää

Maidenform on ollut naisten tukena jo vuodesta 1922

Moni asia naisten pukeutumisessa on 1900-luvun alusta 2010-luvulle tultaessa ehtinyt kääntyä päälaelleen ja takaisin. Mutta jos on jotakin, mikä ei ole ajan saatossa muuttunut, on se naisten ikuinen tarve tukeviin ja samalla kauniisiin alusvaatteisiin, jotka kiinteyttävät, kohottavat ja pyöristävät oikeita paikkoja.

Maidenformin tuotteet on suunniteltu vastaamaan tähän kaikkia naisia koskettavaan tarpeeseen. Ne ovat seksikkäitä sellaisinaan ja vaatteiden alla huomaamattomia. Ne eivät jätä käyttäjäänsä pulaan arkena tai hienoimmissakaan juhlissa. Zalandon Maidenform-valikoimasta löytyy tarpeellinen tuki jokaiseen tyyliin ja tilanteeseen, väreinä aina tyylikäs musta, kätevä beige ja viettelevä pinkki. Kokeile vaikkapa, kuinka sirosti muotoileva alusmekko saa cocktailmekon istumaan päälläsi tai kuinka farkut suorastaan luiskahtavat jalkaan reisiä ja vatsaa tukevien alushousujen päälle! Tiukan toimistotyylin pohjalle sopii esimerkiksi yksinkertainen, vyötärölle kiristettävä korsetti tai kiinteyttävä toppi, joka tukee myös rintoja.

@zalando MAidenformin muotoilevat alusvaatteet valikoimassamme