Mallisto

135 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Mammut on sporttinen huippubrändi, jota urbaanit ulkoilmaihmiset rakastavat. Sen vaatteet, jalkineet ja asusteet on suunniteltu toimimaan villissä luonnossa. Ne antavat ylellisyyden tunnetta naisten ja miesten ulkoiluun.

Mammut takoo uusia trendejä aktiiviseen elämään – sen aikaa kestävä suunnittelu taipuu tyylistä toiseen

Innokkaan ulkoilijan ei tarvitse piitata tuulesta ja tuiskusta, jos pukeutuminen on kunnossa. Toimivat ja hyvännäköiset ulkoiluvaatteet tekevät naisten ja miesten liikunnasta hauskempaa. Sporttisia vaatteita voit mainiosti liittää myös farkkujen seuraan kaupungille. Silloin kun suuntaat avarampiin maisemiin vaeltamaan, ovat huolettomat reisitaskuhousut paikallaan. Hurahditko sinäkin huikeaan jääkiipeilyyn, murtomaahiihtoon tai eräretkiin? Huolellinen kerrospukeutuminen vastaa parhaiten pohjoisen luonnon asettamiin haasteisiin. Yläosan alimmaisena vaatteena menee rento printtipaita, jonka päälle vetäistään pehmeä fleecetakki. Muhkea untuvatakki täydentää lämpimän kokonaisuuden kirpeällä pakkasella. Ulkoilutakkeihin tikatut untuvatäytteet pitävät kehon lämpimänä, ne ovat nyt myös erittäin trendikkäitä kaupunkityylin tehostajia. Leudommalla säällä seikkailemiseen riittää linjakas ja eleetön kuoritakki. Sitä kannattaa somistaa väreihin sopivalla tupsupipolla ja lämpimillä käsineillä. Tämän kokeneen brändin jalkineet ovat luonteva osa näyttävää settiä. Löydät siltä tasokkaita talvisaappaita ja vaelluskenkiä, jotka soveltuvat yhtä hyvin reippaalle kaupunkikävelylle kuin vaativiin extreme-lajeihinkin.

Valloita modernilla asulla harrastuksissa - vaatteiden tekniset ideat suojaavat tuulelta ja sateelta myös kaupungilla

Mammut suunnittelee naisten ja miesten urheilumuotia vaativiin sääolosuhteisiin. Olemme otettuja tämän luottomerkin tavasta yhdistää raikas ulkoasu ja tuoreimmat innovaatiot! DRYtech-teknologialla varustetut hardshell-takit täyttävät tehtävänsä vaikka kansallispuistoon suunnatuilla sunnuntairetkillä. Vaatteiden hengittävyys, tuulenpitävyys ja vedenpitävyys ovat myös pohjoisen city-tyylin salaisia aseita! Ajan hermolla pysyttelevät tyylitietäjät yhdistävät asiallista ja sporttista ilmettä entistä rohkeammalla asenteella. Mammutin kauluspaidoilla ja logolla komistetuilla printtipaidoilla saat ripauksen rentoutta myös askeettisiin toimistotyyleihin. Erottuvuutta haetaan nyt odottamattomilla yksityiskohdilla, kuten pitkävartisilla sukilla. Olet varmaan huomannut myös retrohenkisen pannan ja ihanien korvaläppien palanneen kaduille ja ulkoilureiteille. Huippubrändin ideoimien ulkoilukenkien muotokieli on reilu ja virtaviivainen. Niiden Gore-Tex Performance Comfort antaa jaloillesi ylellisen käyttökokemuksen. Täydellistä luontoelämystä etsivä seikkailija tarvitsee myös tyylikkäästi muotoillun repun retkieväille ja varusteille. Osassa selkärepuista on kiinnitys sauvoille, jäähakulle tai oma kotelo digiajan kulkijan läppärille.

Yhdistät helposti