Mallisto / Manduka

Suodatin (1)

1 tuotetta

Hengitä, taivuta, hyppää, kurkota, istu. Keskity, rentoudu ja nauti. Joogaharjoitus on parhaimmillaan silloin, kun voit täysipainoisesti keskittyä hengityksen ja liikkeen rytmiin. Kalifornialaiset Manduka -joogatuotteet on luotu mahdollisimman mukavasti kulkevaa joogaharjoitusta varten. Hyvän pidon takaavat matot antavat sinun keskittyä omaan harjoitukseesi täydellä intensiteetillä, ja hengittävät joogavaatteet tuovat harjoitukseen miellyttävää oloa sekä uusimman joogamuodin pirteää tyylikkyyttä.

Manduka -joogatuotteissa yhdistyvät laatu, tyyli ja ympäristöystävällisyys

Jooga on täydellinen tapa sekä rentouttaa mieltä että vahvistaa ja notkistaa kehoa. Jooga sujuu harjoitussalin lisäksi helposti myös kotona, puistossa tai vaikka rannalla– onnistuneeseen joogaharjoitukseen tarvitset yksinkertaisimmillaan vain hyvän maton sekä mukavat vaatteet. Kaliforniassa vuonna 1997 perustettu Manduka painottaa tuotteissaan yksinkertaisuuden voimaa. Vaikka joogaharrastukseesi kuuluisi niin fyysistä astangaa, rauhallista yin-joogaa kuin hikistä hot yogaa, riittää yksi laadukas joogamatto kaikkiin harjoituksiisi jopa vuosien ajaksi. Kalifornialaisen joogin ja arkkitehdin Peter Steriosin perustama brändi pyrkii noudattamaan joogan filosofiaa myös kestävillä ja ympäristöä kunnioittavilla toimintatavoillaan. Sen matoista et löydä myrkkyjä, haitallisia väriaineita tai ftalaatteja, ja mattojen tuotannossa on käytetty mahdollisimman korkealaatuista ja kestävää PVC-muovia tai maatuvaa luonnonkumia. Joogavaatteista löydät puolestaan kierrätyskuituja sekä luomutuotettua puuvillaa.

Hanki joogaharjoitukseesi lujaa pitoa ja värikästä ilmettä Manduka-tuotteilla

Minkävärisen maton päällä sinun joogaharjoituksesi kulkee parhaiten? Luotatko minimalistiseen mustaan, lempeään lilaan, luonnolliseen vihreään vai kenties energiseen oranssiin? Manduka-matoista löydät kaikki sateenkaaren värit kestävistä ja luistamattomista materiaaleista valmistettuna. Jos et osaa valita vain yhtä väriä, voit hankkia iloisilla kuvioilla koristellun maton tai kätevän kaksipuoleisen mallin. Matto on kätevä pakata olalla kulkevaan joogamattokassiin tai rullata kiinni tukevan hihnan avulla, jota voit maton kuljettamisen lisäksi käyttää myös apuvälineenä harjoituksessasi. Mikäli harrastat lämpöjoogaa tai muuta fyysistä joogasuuntausta, kannattaa mukaan pakata myös kevyt joogapyyhe, jonka voit levittää maton päälle treenin ajaksi. Moderni ja tyylikäs joogavaatetus syntyy puolestaan joustavista trikoista tai väljästi istuvista joogahousuista, ja yläosaksi voit pukea tukevat urheiluliivit ja teknisistä materiaaleista valmistetun, hengittävän joogatopin.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista