Mallisto

Suositut filtterit
2 365 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Tahdotko huippumuotia ja varmaa tyylikkyyttä jokaiseen päivääsi? Marc O'Polo suunnittelee ajatonta muotia trendikkäällä twistillä! Sen vaatteilla saat aikaan ajantasaisia asuja pukeutumista rakastavien naisten ja miesten sekä lasten käyttöön.

Saitko uusilta ystäviltä kutsun vapaamuotoiseen illanviettoon? Pukisitko sinne naiselliset kangashousut ja elegantin neuleen? Siinähän voisi olla vaikka kaunis kaula-aukko ja vajaamittaiset hihat. Miesseuralaisesi saattaisi pukeutua pitkähihaiseen paitaan ja vartaloa myötäilevään neuletakkiin. Eikö kapea kaulahuivi voisi tällä kertaa korvata solmion? Marc O'Polon lastenvaatteet, kuten tyttöjen trendikkäät mekot, käyvät myös kutsuille, mutta koulussa niistä vasta iloa onkin! Muodista kiinnostuneita poikia voi hyvinkin houkutella esimerkiksi kulutetuin efektein tehostettu huppari.

Marc O'Polo taipuu huipputyylien tekemiseen

Marc O'Pololla on hillitty peruslinja. Sen naisten vaatteita hallitsee trendeillä maustettu klassisuus, joka näkyy selkeytenä myös tarkkaan harkituissa yksityiskohdissa. Pidätkö pienistä kauluksista ja pienikuvioisista kuoseista? Muodikas laskeutuvuus ja suoralinjaisuus kohtaavat luontevasti laadukkaan räätälöinnin. Jos olet viileän tyylin mies, löydät sopivan simppeliä ilmettä vaatekaappiisi. Brändi onnistuu luomaan trendikkäistä miesten vaatteista ajattomia klassikoita. Tyttöjen vaatteissa on sieviä laskoksia ja rypytyksiä, pojille kelpaa esimerkiksi paitojen virkistävä ulkoasu!

Inspiroidutko tämän huippumerkin pehmeistä värisävyistä? Marc O'Polon feminiininen värimaailma on yhteneväinen vaatteiden hallitun tyylin kanssa. Brändin kirjavat kuositkin sulautuvat toisiinsa. Jos pidät miesten asuissa toisiinsa sointuvista vaatekappaleista, esimerkiksi denimiin sopivia sävyjä on tarjolla tummina ja vaaleina. Tokihan lapsille löytyy myös kivoja karkkivärejä!

Jos kävelet kiltisti työmatkat, naisten jalkineissa on sinulle muodikkaan matalia korkoja lyhyen päällystakin pariksi. Saatat tietysti kulkea bussillakin, ottaisitko silloin korokepohjaiset nilkkurit pitkän villakangastakin seuraan? Miesten hillitty päällystakki saa lisää näyttävyyttä nauhallisista nilkkureista. Lasten ihaniin untuvatakkeihin käyvät esimerkiksi kivat talvisaappaat.