Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.Hyväksyn.

Mallisto / Marchesa Notte

Merkki
Hinta
1109
1109
1297
1297
Käyttövinkki

2 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1

Marchesa Notte on tuotemerkki jonka valikoimaan kuuluu ylellisiä iltapukuja, juhlamekkoja, iltalaukkuja, hääpukuja, hääastiastoja, sekä tuoksuja. Brittiläissyntyiset suunnittelijat Georgina Chapman ja Keren Craig ovat luoneet elegantin ja ylellisen iltapukumalliston. Mallisto on hyvin suosittu myös kuuluisien näyttelijättärien keskuudessa. Elokuvatähtien yllä, punaisella matolla, on nähty monia Marchesa Notten luomuksia. Elegantin ja uniikin tuotemerkin iltapuvuissa Oscar-gaalaan ja muihin juhliin ovat astelleet supertähdet, kuten Penélope Cruz, Jennifer Lopez, Cameron Diaz, Halle Berry, Rihanna ja Sandra Bullock. Marchesa Notten iltapukujen ja juhlamekkojen valikoima on ylellinen ja elegantti. Valikoimasta löytyy erilaisia malleja ja värejä, jotka ovat edustettuna laidasta laitaan. Mallistosta löytyy perinteisiä mustia kotelomekkoja sekä värikkäitä helmikoristeisia mekkoja. Pukujen materiaalit, kuten ylellinen silkki, ovat kauniisti laskeutuvia, kevyitä ja tyylikkäitä.

Marchesa Notte tarjoaa uniikkeja mekkoja

Marchesa Notte ilta- ja juhlapukumallistossa löytyy henkeäsalpaavia malleja. Valikoimassa on kaikkea tyylikkään tyttömäisistä pitsi- ja tylliunelmista elegantteihin ja kauniisti laskeutuviin uniikkeihin iltapukuluomuksiin, sekä ajattomiin, hienostuneilla detaljeilla maustettuihin kotelomekkoihin. Tuotemerkin ylellisiä ja naisellisia pukuja arvostavat monet julkisuuden suuret tähdet. Marchesa Notte tarjoaa katseenkääntävää juhlamuotia kaikille oman elämänsä upeille tähdille. Merkin mekot ovat täydellisiä kaikille upeille naisille, jotka arvostavat kauneutta ja eleganssia. Zalandolla on ilo esitellä kattava mallisto täydellisiä ilta- ja juhlapukuja lumoavaan juhlatyyliin. Löydä oma glamourtyylisi loisteliaasta Marchesa Notten laajasta valikoimasta, jonka löydät meidän trendikkäästä verkkokaupastamme. Istu alas, avaa tietokoneesi ja tutustu tähän upeaan valikoimaan Zalandolla. Löydät varmasti oman suosikkisi merkin lumoavista luomuksista!

Tutustu myös