Suodatin1

Maria Black
Mallisto

70 tuotetta

Maria Black luo upeita designerkoruja, joissa on henkäyksen kevyttä voimaa. Jalometalleista kauniisti muotoillut korut ovat yhtä aikaa ajankohtaisia ja toisaalta niin uniikkeja, että ne ovat aivan omaa luokkaansa. Jos arvostat laadukkaita ja ajattoman elegantteja merkkikoruja, mutta kaipaat niihin persoonallista särmikkyyttä, saatat hullaantua tämän tanskalais-irlantilaisen suunnittelijan upeisiin koruihin ikihyviksi – me olemme jo merkin faneja!

Maria Blackin designerkorut hurmaavat minimalismillaan

Kööpenhaminassa syntynyt Maria Black suunnitteli ensimmäisen korukokoelmansa MBJ:n 2010. Suunnittelija halusi uudistaa korusuunnittelua yhdistämällä designkoruille ominaisen ainutlaatuisuuden intohimoiseen suhtautumiseen laadukkaisiin jalometalleihin ja kuitenkin lähestyä korusuunnittelua muoti edellä. Inspiraatio Maria Black -korujen estetiikkaan löytyy ympäri maailmaa ? lahjakas suunnittelija sai kipinän korusuunnitteluun matkoillaan ympäri Eurooppaa, Intiaa ja Brasiliaa, jossa näki erilaisia kulttuureja, erilaista kauneutta. Maria Black toimi harjoittelijana Lontoossa neljä vuotta ja tämän jälkeen valmistui kultasepäksi Kööpenhaminassa 2009. Hänen korunsa ovat saaneet muun muassa henkilökohtaisen tunnustuksen Tanskan kuningatar Margareeta II:lta. Suunnittelija ottaa suunnittelussaan huomioon myös erilaiset kulttuuriset elementit kehon ihailussa haastaen perinteisen ajatuksen kauneudesta.

Merkkikorut tuovat arvokkaan yksityiskohdan tyyliisi

Merkin koruissa näkyy pohjoismaiset juuret hillittynä klassisuutena. Eleetön ilme saa kiinnostavuutta dramaattisista muodoista ja seksikkyydestä, joka tekee koruista omalaatuisia. Erilaiset kaiverrukset ja kuvioinnit tuovat koruihin dynaamista särmää. Ne sopivat modernin naisen korulippaaseen, jossa ajaton klassisuus ei tarkoita tavanomaista tai tylsää. Vahvoilla koruilla on helppo viimeistellä tyyli, oli se sitten minimalistinen, klassinen tai runsaan romanttinen. Ehkä olet ihastunut ylisuuriin siluetteihin ja ilmavuuteen – suuret elementit saavat tasapainoisen yksityiskohdan kaunislinjaisista ja siroista koruista. Pienet korvakorut ovat huomaamaton mutta elegantti lisä tyylissä. Myös riippuvat korvakorut voivat olla elegantin hillityt, jos niiden siluetti on ohut. Ohut ja pitkälle ulottuva kaulakoru tekee vaikutuksen pitkien linjojen kanssa ja luo yhä pidemmän vaikutelman. Jos haluat kokeilla jotain erikoisempaa ja erittäin trendikästä, valitse korvakoru, joka luo illuusion lukuisista rei`istä. Sirot korut saavat lisänäyttävyyttä pinoamisesta. Valitse kaulalle useampi ohut kaulariipus tai sormiisi useita kapeita sormuksia. Vahva tyyli syntyy paksuista korvarenkaista, jotka sopivat erityisesti urbaaniin tyyliin farkkujen ja t-paidan kanssa. Tärkeintä on kuitenkin, että ilmaiset rohkeasti omaa luovuuttasi tyylejä luodessa!

Tutustu myös