Mallisto

Suositut filtterit
260 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Marnin maailma on täynnä taikaa ja ihanaa leikkiä

Marni on vuonna 1994 Milanossa, Italiassa perustettu muotitalo, joka tunnetaan innovatiivisista ja moniulotteisista asuistaan, joissa yksilöllisyyttä korostetaan voimakkailla väreillä ja rohkealla graafisella ilmeellä. Marnissa henkilöityy kepeä leikkisyys ja taiteesta inspiroituva italialainen eleganssi. Ylellisellä brändillä on vannoutuneet seuraajansa ja väreillä ilottelevia asuja voikin bongata suurkaupunkien kaduilla.

Marnin taiteellisena johtajana on vuodesta 2016 toiminut Francesco Risso, jonka aikana Marni on siirtynyt entistä enemmän taianomaisen, oudon, leikkisän, jopa piirroselokuvista inspiroituneen muodin maailmaan. Rohkeat ja selkeät väriblokit, isot printit ja vahva graafinen ilme ovat Marnin tunnusmerkkejä sen lähestyessä 30 vuoden ikää. Merkiltä löytyy mallistot niin miehille kuin naisille, vaikka ne molemmat sisältävät myös unisex-vaatteita, mutta Marni tekee vaatteita myös lapsille. Asusteet, kengät ja etenkin laukut ovat myös iso osa tätä Italian ylpeyttä.

Leikkisiä Marni-asusteita ja väri-ilottelua

Oletko ensimmäistä kertaa seikkailemassa Marnin maailmassa? Tsekkaa Zalandon valikoimista löytyvät asusteet ja kengät. Merkin klassisen tyylikkäät olkalaukut ja shopperit kulkevat luontevasti niin miehen kuin naisenkin olalla. Joistakin laukuista löytyy myös huippukätevä kääntöominaisuus, jolla saat ulkopuolelle joko elegantin nahan tai käytännöllisemmän kangaspinnan. Näppärissä lompakoissa Marni on onnistunut yhdistämään käytännöllisyyden ja tyylin. Pehmeästä nahasta valmistettu pikkulaukku on ehdoton valinta niin arkeen kuin juhlaan.

Laukkujen lisäksi vakioasusteisiin kuuluvat tietenkin aurinkolasit. Marnilla kehykset ovat luonnollisesti värikkäitä ja isoja. Löydät joukosta myös klassisia malleja, mutta jos haluat paistatella kesällä huomion valokeilassa, valitse rohkeat, kasvonpiirteitäsi korostavat kehykset. Malliston aurinkolasit täydentyvät klassisesti kaulaan sidottavalla silkkihuivilla ja naisellisella mekolla. Lasit sopivat erinomaisesti myös farkkujen ja printtipaidan kaveriksi.

Lasten mallistosta löydät Zalandolta vaatteita leikki-ikäisistä aina ala-asteikäisillelapsille. Selkeät värit, hauskat logon sijoittelut ja graafiset printit lumoavat pukeutujansa varmasti. Unisex-neuleet ja -paidat ovat merkin iloisinta antia raikkaan punaisen, keltaisen ja vihreän sävyissä. Raidalliset polvisukat sopivat erinomaisesti paksupohjaisiin tennareihin, miksei myös pastellinvärisiin sandaaleihin. Lasten mallistosta löydät ihanan värikkäät t-paidat, mutta myös hauskat laukut pienemmille muodista kiinnostuneille. Tsekkaa myös ehdottomasti printeillä leikittelevät neuleet ja iloisen väriset kengät-

Löydä Marnin tuotteista vaatekaappisi valopilkut

Marni on vuodesta 2012 ollut osa OTB-konsernia, johon kuuluu myös muun muassa Diesel ja Maison Margiela. Konserni on perustanut sosiaalista oikeudenmukaisuutta ajavan Only the Brave -organisaation, jossa myös Marni on mukana. Organisaatio tukee sosiaalista kehitystä, eettisyyttä, naisten ja lasten asemaa ja terveydenhuoltoa innovaatioiden ja projektien kautta.

Marnin vaatteet ja asusteet valmistetaan Italiassa korkeiden laatustandardien mukaisesti. Sijoittaessasi esimerkiksi mielesi lumonneeseen laukkuun, teet ison, mutta kestävän hankinnan, jonka yhdistät vaivattomasti jo olemassa olevaan tyyliisi samalla korottaen sen astetta korkeammalle. Tyylisi muuttuu heti hieman iloisemmaksi ja leikkisämmäksi, mutta tuot siihen myös ylellisen tuulahduksen, joka säilyy pitkälle tulevaisuuteen.