Mallisto

8 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Marshall on hallinnut markkinoita jo yli puoli vuosisataa ja monet maailman tunnetuimmista rokkareista vannovat merkin nimeen. Ei ihme, sillä kuulokkeiden ja muiden merkin tuotteiden äänentoisto on huippuluokkaa. Tyylikäs design ja upeat värivaihtoehdot yhdistettynä huikeaan äänenlaatuun tekevät musiikin kuuntelusta kokonaisvaltaisen kokemuksen.

Valitse Marshall, kun tyylillä ja laadulla on väliä

Kuulokkeiden ulkonäkö on tärkeää, sillä useimmat meistä kuuntelevat musiikkia aina, kun ovat liikkeessä: kaupungilla, salilla ja työmatkoilla. Marshall valmistaa onneksi kuulokkeita, jotka ovat kaikessa tyylikkyydessään varsin katukelpoisia – nahkainen pintamateriaali huokuu tyylikkyyttä ja värivalikoimakin miellyttää silmää. Merkin kaunis logo löytyy myös kuulokkeiden sivuilta harkittuna yksityiskohtana. Istuvuus ja käyttömukavuus ovat kuulokeostoksilla olennaisessa roolissa ja Marshall vie pisteet kotiin näilläkin osa-alueilla. Kupit asettuvat korville hyvin ja eristävät lähestulkoon koko ulkomaailman täydellisesti. Äänenvoimakkuuden säätö ja kappaleiden vaihtaminen on tehty helpoksi, mikä lisää käyttömukavuutta entisestään. Tietyt kuulokemallit toimivat langattomasti nimensä mukaisesti Bluetoothilla. Tuotteiden mukana tulevan piuhan avulla musiikista voi nauttia jopa kaksi kuuntelijaa samaan aikaan! Piuha helpottaa myös tilanteita, jolloin akku uhkaa loppua.

Musiikin ystävän paras valinta

Kuulokkeiden lisäksi Marshall tarjoaa myös monipuolisen valikoiman kompaktin kokoisia kaiuttimia, jotka on varustettu tuttuun tapaan mahtavalla äänenlaadulla. Pienen kokonsa ansiosta kaiuttimien siirtely ja sijoittelu on helppoa. Voit yhdistää laitteesi langattomasti kaiuttimeen Bluetoothin kautta tai kytkeä sen myös langallisesti. Kaiuttimien klassisen hyvännäköinen Marshall-tyyli tekee niistä jopa kauniin sisustuselementin. Ainakaan kaiuttimia ei tarvitse pitää silmiltä piilossa. Jokainen tuote on suunniteltu musiikin ystävät mielessä pitäen, eikä huikea laatu tai upea tyyli jätä ketään kylmäksi. Ei siis ihme, että Marshall on markkinoiden arvostetuimpia nimiä ja puhutellut musiikkifaneja sekä musiikin ammattilaisia jo usean vuosikymmenen ajan.

Tutustu myös