Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Pintamateriaali
Kuosi
Mallisto
31 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Master of Arts tuo taiteen kiireisten askelten kyllästämille katukiville. Klassiset tennarimallit ovat saaneet värisuihkun M.O.A:n käsittelyssä, eivätkä ne todella jää huomaamatta. Merkin tuotteissa yhdistyvät urbaani taide ja perinteiset, laadukkaat käsityötaidot. Kun haluat jotain erilaista, valitse Master of Arts.

Master of Arts on persoonallisten trendsetterien ykkösvalinta. Kengät pukevat parhaiten värikylläistä tyyliä, jossa irrotellaan. Näiden kenkien omistaja ei villeissä printeissä säästele, vaan koko look on tajunnanräjäyttävä taiteellinen teos, joka saa muut huokailemaan ihastuksesta. Kuulostaako tutulta? Sinäkin odotat malttamattomana kohinaa, joka yleisöstä kuuluu - oli yleisö sitten marketin jonossa hampaitaan kiristelevät duunarit tai muotinäytöksen eturivissä kilpaa poseeraavat muotimuusat.

Master of Arts on kunnianosoitus urbaanille taiteelle

Master of Arts lupaa taattua italialaista designia. M.O.A-muotiprojekti syntyi Firenzessä 2013, kun eri kulttuureista tulleet nuoret, luovat ihmiset yhdistivät voimansa ja rakkautensa taiteeseen. Merkki ei halua olla itsestäänselvyys, vaan se haluaa luoda omat sääntönsä, kuten taiteessa kuuluukin. Se luovii epätavanomaisen ja modernin taiteen pyörteissä luoden ilakoiden näyttäviä kenkiä, joiden printit ovat yksinkertaisesti yltiöpäisen makeita!

Vanhat klassikkomallit luovat nahkansa, josta seuraa joukko urbaaneja klassikoita. Värikkäät ja erikoiset printit tuovat tyyliisi kaipaamaasi asennetta. Yhdistä upeat pinkit tai turkoosit kuviotennarit mustiin pillifarkkuihin ja t-paitaan, muuta et tarvitse. Jos haluat nousta superstarojen tasolle, yhdistä Master of Artsin upeat tennarit kuviolliseen verkkapukuun - high street credits!

Näissä kengissä yhdistyvät moderni taide ja huippumuoti veikeällä tavalla - voisiko olla hienompaa kuin kantaa taidetta mukanasi joka askeleella. Tässä taidetta, johon kannattaa sijoittaa.

Yhdistät helposti