Naisten matkakassit & matkalaukut

Suositut filtterit
1 308 tuotetta

Pakkaamisestakin tulee nautinnollista, kun tavarat saa laittaa kauniisiin ja käteviin kasseihin tai laukkuihin! Ja kun matkakassit & matkalaukut on valittu huolella ja omaa tyylivainua tarkasti kuunnellen, tulee reissaamisesta entistä nautinnollisempaa. Onko tyylisi sporttinen, retrohenkinen, klassinen vai romanttinen? Kaikkiin makuihin löytyy juuri se oikeanlainen matkalaukku tai -kassi!

Mikään ei tietenkään estä käyttämästä tarkoin valittuja matkakasseja tai toilettilaukkuja arjessakin. Voi nimittäin hyvinkin käydä niin, että et malta olla käyttämättä ennen matkaasi - tai kotiin palattuasi! Pienemmät, käsimatkatavarana lentokoneessa kulkevat matkalaukut ovat puolestaan ällistyttäviä tilaihmeitä: ne näyttävät suurelta käsilaukulta, mutta niihin mahtuu hyvin viikonloppureissun verran tavaraa. Ja jotkut kätkevät sisuksiinsa vieläpä renkaat, joten niitä kuljettaessa ei käsivarsi väsy!

Matkakassit & matkalaukut ovat osa matkanteon glamouria

Nostalgista matkanteon tunnelmaa on esimerkiksi nahkaisissa, huolellisesti viimeistellyissä laukuissa. Ne sopivat täydellisesti esimerkiksi bisnesmatkoille, sillä niitä kelpaa kantaa vaikka jakkupukuun pukeutuneena. Nahkainen matkakassi ei suinkaan ole asukokonaisuutesi häiriötekijä, vaan sen viehättävä yksityiskohta! Ajattomat, tilavat nahkalaukut sopivat myös vapaa-ajan reissuille, sillä ne sopivat myös rennompaan matkustustyyliin. Klassiseen asemaan ovat nousseet myös huolitellut ja vahvat kankaasta valmistetut kassit, joissa on ripaus retrohenkeä. Moderneissa, huippumuodikkaissa ja -käytännöllisissä laukuissa etusijalla taas ovat laadukkaat materiaalit, selkeät linjat ja harkitut yksityiskohdat.

Jos tyylisi on kallellaan katumuotiin, heität olallesi tietenkin värikkään putkilaukun. Se kruunaa rentoon ja mukaavaan matkustamiseen tähtäävän tyylin! Retrohenkinen putkikassi tuo mieleen menneiden vuosikymmenten mahtavan tyylin: se suorastaan kutsuu seurakseen baseball-pusakkaa ja nostalgiaa huokuvia tennareita! Jos tiedossa on sporttinen matka, valinta on puolestaan kevyt ja näppärin yksityiskohdin viimeistelty laukku, joka kestää monen sorttista säätä ja jonka voi heittää selkään, kantaa kädessä tai olalla.

Muista viimeistellä matkavarusteesi kassiin tai laukkuun sopivalla meikkipussilla ja toilettilaukulla. Tarvitsetko yhden suuren pussin, vai kokoelman erikokoisia pussukoita? Valittavanasi on niin herkullisia väriläiskiä kuin klassisen ajattomiakin malleja!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua