129 tuotetta

Oletko lähdössä viikonloppumatkalle, laivaristeilylle tai etsitkö kätevää ja siroa lentolaukkua pidemmälle reissulle? Oletko nainen, joka nauttii siitä, että saa pakata lyhyellekin visiitille mukaan kaikki lempivaatteet? Vai ennemminkin käytännöllisen minimalistinen pakkaaja, joka pärjää pienellä tavaramäärällä vaikka maailmanympärimatkan? Naisten matkakassien valikoimasta löydät sopivat laukut kaikenlaisille matkoille ja matkaajille.

Stressi on onnistuneen matkan pahin vihollinen, joka yltyy helposti pienistä asioista, kuten vääränkokoisesta tai repeävästä laukusta. Kun mukana on laadukas ja kestävä matkakassi, jonne kaikki tarpeelliset tavarasi mahtuvat mukavasti, voit hypätä reissuun kevein mielin. Korkealaatuiset matkakassit ja viikonloppulaukut hyödyntävät ajanmukaisen laukkudesignin uusia tuulia käytännöllisellä otteella, ja kruunaavat siten monenlaiset lomatyylit aina niukkalinjaisesta yksivärisyydestä trooppiseen väriloistoon.

Naisten matkakassit tarjoavat tyyliä pidempään ja lyhyempään reissuun

Naisten matkakassivalikoiman monikäyttöisimpiä tuotteita ovat kätevät, pyörillä varustetut matkakassit, joita voit joko vetää perässäsi tai kantaa. Matkakassit sopivat loistavasti esimerkiksi käsimatkatavaraksi lennolle, sillä niiden siro ja kompakti ulkokuori kätkee sisälleen varsinaisen tilaihmeen – tilavat sisätaskut, kestävät vetoketjut ja napakat remmit pitävät tavarasi hyvässä järjestyksessä pitkilläkin matkoilla. Nahkavahvikkeilla varustetut kestävät kangaspinnat suojaavat sateelta ja näyttävät samalla pelkistetyn tyylikkäiltä. Tämän päivän vedettävät laukut eivät välttämättä edes muistuta ulkomuodoltaan perinteistä matkalaukkua – voit valita halutessasi esimerkiksi trendikkään, klassisesti muotoillun nahkalaukun, joka pyörien lisäksi kulkee kätevästi myös olalla.

Kun kaipaat kevyttä mutta tilavaa laukkua lyhyemmälle matkalle, kannettavat viikonloppukassit ja perinteiset putkikassit ovat valintasi. Ne kulkevat rennosti olalla tai kädessä ja tarjoavat tilaa useamman päivän vaatekerroille, kosmetiikalle ja hygieniatuotteille. Ne toimivat mainiosti myös treenikasseina. Onko sinun valintasi moderni, urbaania tunnelmaa henkivä kangaspintainen kassi, elegantti mustasta nahasta valmistettu laukku vai näyttävä printtikassi, jonka leveällä pinnalla esimerkiksi raikkaat kukkakuosit pääsevät täyteen oikeuteensa?

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua