Mallisto

Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Alennus
Sisävuori
shipped_by_zalando
3 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Mikä onkaan fiksun arkityylin vetovoimaisin asuste? Helposti yhdisteltävä laukku antaa loppusilauksen tyylillesi ja toimii ketteränä statement-jujuna. Matt & Nat on täydellinen valinta silloin, kun etsit rennon eleganttia asustestailausta. Selkeiden siluettien ja omintakeisten kuosien johdattamat mallistot ovat aina tyylikkäitä. Kutkuttavasti katu-uskottavuutta ja hillittyä linjakkuutta yhdistelevät laukut toimivatkin mutkitta monessa asussa. Selaa siis läpi takuutyylin helmillä varustettu valikoima ja ota mielenkiintoinen laukkutyyli haltuun!

Matt & Nat fiilistelee harmonisen skarppia laukkumuotia

Matt & Nat avaa ovet pelkistetyn ja takuutyylikkään asustemuodin maailmaan. Kanadan Montrealista lähtöisin oleva merkki tunnetaan rohkeasta tyylistään, jonka siluettimaisuus ja hillitty leikkisyys ovat vertaansa vailla. Etsitpä kenties luottolaukkua toimistopäiviin tai näpsäkkää minilaukkua illallisasuusi, viileän toiminnallinen laukku miksaantuu monipuolisesti. Merkin motto viittaa kauniiseen elämään, ja harkitun hyväntuulinen muodikkuus tuleekin esille jo laukkujen detaljeissa. Luonnosta inspiroituva merkki on myös trendikkään autenttinen: korkealaatuiset ja tarkoin valitut materiaalit ovat vegaaniystävällisiä ja osittain kierrätettyjä. Ennen kaikkea Matt & Nat tarjoaa ilmeikästä laukkumuotia tyylittelijöille, jotka haluavat ryhdistää tyylikertoimiaan katu-uskottavilla viboilla! Selkeä värimaailma ja skarppi puhdaslinjaisuus pitävät huolen siitä, että uusi lempilaukkusi toimii signature-tyylissä timanttisesti.

Katseenkiinnittävä laukku viimeistelee tyylin

Harkittu stailaus nappaa tyylipisteet kotiin mätsäävän laukun avulla. Matt & Nat onkin elegantin särmikäs kaverisi, olipa tiedossa sitten rentoilua sunnuntaibrunssilla tai toimistontäyteinen päivä. Siluettimainen käsilaukku on viileän tyylimuusan klassikkokaveri, jonka voit yhdistellä vapaasti niin katumuodin kuin premium-täkyjen värittämään tyyliin. Ostoskassimainen shopper-laukku tuo puolestaan twistiä niin minimalistisen naiselliseen kuin athleisure-vaikutteiseen sporttistailaukseen. Raikkaan ajaton satulalaukku on ikonista tyyliä parhaimmillaan. Yhdistä klassikko suosikkiasuusi niin hulmuavien helmojen kuin särmikkään biker-takin pariksi. Selkeälinjainen reppu on puolestaan se juju, jolla päivität elegantin arkiasun astetta rennommaksi. Tarkka tyylittelijä ei myöskään unohda lompakoiden ja clutch-tyylisten pikkulaukkujen voimaa asun viimeistelijänä: ne säilyttävät pikkuaarteesi tyylillä päivästä toiseen. Pelkistetty design toimii myös tyyliniekkojen asukokonaisuudessa. Puhdaslinjaiset salkkumaiset laukut ja reput toimivat ilmeikkäästi niin pikkutakkien kuin farkkujen stailauksessa.

Tutustu myös