Suodatin1

Mavi
Mallisto

210 tuotetta

Mavi tarkoittaa turkin kielellä sinistä. Sininen onkin hallitsevassa asemassa Turkista lähtöisin olevan farkkuvalmistaja Mavin mallistoissa, sillä sininen denim on itseoikeutetusti farkkutyylin tunnusväri. Sininen väri symboloi muutenkin hyvin Mavin designin keskeistä sanomaa, johon kuuluvat puhtaat ja pelkistetyt linjat, moderni vapaus ja rohkea määrätietoisuus.

Vuonna 1991 Istanbulissa perustettu Mavi on Turkin ensimmäinen suurta maailmanlaajuista suosiota saavuttanut vaatemerkki ja maan ylivoimaisesti suosituin farkkuvalmistaja. Se valmistaa perinteisestä denim-muodista ammentavia, mutta samalla myös nykytrendeistä vaikutteita ottavia vaatteita naisille ja miehille, jotka kaipaavat farkuiltaan täydellistä istuvuutta ja käyttömukavuutta. Sen vaatteissa huokuu välimerellinen rento tunnelma yhdistettynä tuoreimpiin denim-innovaatioihin ja urbaanin katutyylin trendeihin. Mavi on tehnyt yhteistyötä lukuisten tunnettujen suunnittelijoiden kanssa, ja monet tyyli-ikonit ovat ottaneet sen farkut omikseen. Niitä on voinut bongata esimerkiksi huippumalli Heidi Klumin, näyttelijä Kate Winsletin ja laulaja Lady Gagan yllä. Nykyään brändin farkkuja myydään maailmanlaajuisesti tuhansissa liikkeissä ja se on perustanut lippulaivamyymälöitä useisiin merkittäviin muotikaupunkeihin.

Mavi-farkut ? 50 shades of blue

Laajaan farkkumallistoomme on valittu houkuttelevimmat Mavi-farkut lukuisissa eri sävyissä ja malleissa. Tarjolla on sinisen sävyjä herkän vaaleansinisestä syvään yönsiniseen sekä muut suosituimmat farkkuvärit aina klassikkomustasta kauniiden harmaan sävyjen kautta puhtaan valkoiseen. Valikoimista löydät myös farkkujen kanssa täydellisesti sopivat asenteikkaat printtipaidat, pelkistetyt paitapuserot ja väljästi laskeutuvat tunikat. Luo rento grunge-vaikutteinen look yhdistämällä roisisti kivipestyt vaaleat relaxed fit -farkut ruutupaitaan ja tennareihin. Asiallinen työhaastettelutyyli hoituu esimerkiksi tummien bootcut-farkkujen ja hyvin istuvan kauluspaidan yhdistelmällä ja svengaavaan iltaan voit vetää ylle tiukasti istuvat slim fit -farkut ja hulmuavan sifonkipaidan.

Mavi on valintasi, kun tahdot antaa vartalollesi täydellisen denim-siluetin höystettynä perinteisellä farkkusuunnittelun laadulla, kiinnostavilla yksityiskohdilla ja luovan rennolla otteella.

Tutustu myös