Suodatin1

Mavi
Mallisto

217 tuotetta

Tee arjestasi hieman parempaa tekemällä viisaita vaatevalintoja, joiden trendikkyys ei ole katoavaa. Mavi helpottaa toimivan vaatevalikoiman rakentamista - merkin farkut ja yläosat kestävät trendien ja sesonkien vaihtelut. Laadukas denim-muoti on merkin osaamisen kirkkainta kärkeä, joten luota farkkuvalintasi brändin haltuun.

Mavi: pieni pala historiaa

Innovatiivisen farkkumuodin asiantuntija Mavi perustettiin vuonna 1991 Istanbulissa, Turkissa. Merkin tavoitteena on suunnitella muotia, jossa sekoittuvat Välimeren tyyli ja modernin urbaanit ratkaisut. Miehille ja naisille suunnitellut neuleet, paidat ja farkut yhdistävät koristeellista orienttia pelkistettyyn skandityyliin. Jokaisen vaatteen synty aina suunnittelusta valmistukseen ja myyntiin asti on tarkasti kontrolloitu parhaan käyttäjäkokemuksen takaamiseksi. Farkkujen kulutukset ja pesut tehdään alusta loppuun käsityönä - tuloksena syntyvät housut ovat jokainen siis ainutlaatuinen kappale.

Mavi määrittää kestävän ja trendikkään denim-muodin suunnan!

Kukaan ei voi kiistää, etteikö Mavi tuntisi farkkujen valmistusta läpikotaisin. Merkin mallistot tarjoavat laajan kattauksen malleja laidasta laitaan. Korkeavyötäröiset bootcut-farkut vievät ajatukset 1970-luvulle, kun taas kulutetut pillifarkut ovat modernia muotoilua parhaimmillaan. Klassinen deniminsininen, musta ja beige ovat kaikki yhtä hyviä värivalintoja. Sopiva määrä stretchiä tuo farkkuihin kaivattua joustavuutta, mutta laadukas denim pitää housut napakoina ja mallilleen uskollisina. Nappaa täydellisten farkkujen seuraksi trendikäs yläosa. Brändin chunky knit -neuleet ovat täydellinen viimeistely huolettomalle farkkutyylille.

Tyylipuhdas asu syntyy muutamasta perusaineksesta. Sujauta jalkaasi Mavi-farkut haluamassasi mallissa. Tasapainota skinny fit -farkkuja oversize-neuleella, kun taas leveälahkeiset farkut tai boyfriend-malli sopivat parhaiten yhteen tyköistuvan paidan kanssa. Miehiseen tyyliin sopivat patinoituneet maiharit, kun taas naisellinen look täydentyy pehmeillä mokkasiineilla tai ballerina-avokkailla. Nahkaiset asusteet aina laukusta vyöhön tai rannekkeeseen tuovat autenttisen fiiliksen denim-lookiin.

Tutustu myös