Mallisto

Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Pintamateriaali
Kuosi
Pituus
17 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Ensivilkaisulla asu on simplistisen kaunis ja tyylipuhdas. Katso uudelleen niin huomaat kaikki sen eloon heräävät detaljit. BCBGMAXAZRIAN on silkkaa tyyliä ja eleganssia yhdistettynä pieniin yllätyksiin. Asuja, joissa jokainen näyttää tämän päivän leidiltä, tyrmäävän upealta tyylitaiturilta.

Pastellin sävyt huurteisista keväisiin, herkät muodot vasten puhtaan valkoisia taustoja ja kevyesti laskeutuvat materiaalit pikkutarkkoine detaljeineen kuuluvat erottamattomasti BCBGMAXAZRIAN-ideologiaan, jonka mukaan suunnittelijat luovat vaatekaappiunelmia klassisen moderniin makuun.

BCBGMAXAZRIAN on puhtaasti chic!

Brändin hyvää tyyliä ja hyvää asennetta kuvaava nimi Bon Chic Bon Genre näkyy kaikissa BCBGMAXAZRIAN-vaatteissa ja -asusteissa. Max Azrian luomukset ovat vaatimattomasta sloganistaan huolimatta valloittaneet hyväntuulisuudellaan niin punaisen maton kaunottaret kuin pikkukaupunkien trenditietoisimmat pukeutujatkin.

Avaa vaatekaappisi ovet eurooppalaista hienostuneisuutta ja amerikkalaisen käytännöllistä muotia henkivälle BCBGMAXAZRIANin maailmanluokan tyylille. Lennätä uudenlaista raikkautta vaatekirjosi sekaan ja tunne itsesi maailmanvalloittajaksi esitellessäsi kotikaduilla ja firman juhlissa globaalia muotimaailmaa järisyttäviä juhla-asujasi ja raikkaita tuulahduksia maailman kuuluisimmilta catwalkeilta. Älä vähättele yhtään uusia ja upeita vaatteitasi, olet kaikki kehusi ansainnut sekä lyömättömästä tyylitajustasi että itsevarmasta asenteestasi.

BCBGMAXAZRIAN luo esteettisiä unelmia sekoittamalla yhteen hillittyä ja rohkeaa. Kumpikaan ei nouse liian hallitsevaksi, ja näin jokainen asusi pysyy kiehtovana ja mielenkiintoisena. Se kutsuu katseita yhä uudelleen tutkailemaan vaatteen taitavasti väreillä, tyyleillä ja yksityiskohdilla leikittelevää kokonaisuutta. Brändin vaatteilla ei tarvitsekaan nähdä paljon vaivaa hyvältä näyttämiseen. BCBGMAXAZRIANin vaatteilla luot aina tasapainoisen ilmeen, jossa luksus ja hyvä tunne kohtaavat.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua

BCBGMaxAzria - hienostunutta tyylikkyyttä!

Vuonna 1989 ranskalainen Max Azria perusti BCBGMaxAzria-nimisen vaate- ja asustemerkin, joka tuottaa naisten naisten arki- ja juhla-asuja. Kirjaimet BCBG tulevat pariisilaisesta ilmaisusta 'bon chic, bon genre', joka vapaasti suomennettuna tarkoittaa hienostunutta tyyliä. Se viittaa erityisesti yläluokan muotimakuun ja BCBGMaxAzria onkin huippumuotimerkki, joka tunnetaan New Yorkin muotiviikoilla ja Hollywoodin elokuvatähtien vaatettajana. Merkin kokoelmat pukevat muotitietoisen naisen moneen tilaisuuteen. Vaatekokoelmat kattavat nuorekasta katumuotia, hääpukuja sekä työvaatteita toimistoon. Lisäksi BCBGMaxAzria-asukokonaisuutta voi täydentää merkin laajalla valikoimalla hattuja, kenkiä, vöitä, huiveja, kelloja, koruja, aurinkolaseja, hajuvesiä ja lompakoita. Tyyliltään brändi on monivivahteinen. Sen kokoelmista löytyy klassisia ja hillittyjä malleja sekä uskaliaampia tyylikokeiluja, mikä tekee merkistä sopivan eri ikäisille naisille. Kaikkia vaatteita ja asusteita yhdistää kuitenkin korkea laatu, jossa yhdistyvät oivaltava suunnittelu ja hienostunut tyyli.

Huimia BCBGMaxAzrian korkokenkiä tilattavissa suoraan kotiin

Valikoima BCBGMaxAzrian kenkiä on saatavilla Zalandon verkkokaupassa. Merkin kenkämallisto on hyvin naisellinen ja suurimmassa osassa malleja on todella korkeat ja kapeat korot. Upeat korkokengät sopivatkin parhaiten juhlatilaisuuksiin ja varsinkin kesäisiin rientoihin, sillä tyypiltään mallit ovat pääasiassa vilpoisia sandaaleja ja kärjestä avoimia pistokkaita. Kuten merkille on tyypillistä, mallit vaihtelevat yksinkertaisen tyylikkäistä kenkäpareista kimaltavan koristeellisiin luomuksiin, joihin on upotettu useita katseen vangitsevia yksityiskohtia kuten solkia, kaiverruksia tai koristekiviä. BCBGMaxAzrian tuotteet on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja ne on työstetty huolella. Samasta mallista on usein eri värivaihtoehtoja ja kokoskaalasta löytyy myös puolikkaita kokoja, jotta kenkä istuisi mahdollisimman hyvin. BCBGMaxAzrian ajattomat ja tyylikkäät mallit ovat varma valinta, kun haluat panostaa arvokkaisiin juhlakenkiin. Tutustu valikoimaamme ja valitse omasi!