Mallisto 

Makean Maze-merkin erityisalaa on trendimateriaali nahka. Siitä brändin muotisuunnittelijat loihtivat tyylikkäitä ja ajankohtaisia takkeja ja huippumuodikkaita housujakin. Mutta ei Mazen osaaminen nahkan käsittelyyn rajoitu: valikoimissa on myös villakangastakkeja, keinonahkatakkeja ja kankaisia takkeja.

Mazen ilme on loistava sekoitus klassista ja modernia muotia. Sen valikoiman nahkahousut ja prätkärotsit edustavat kuuminta ja näyttävintä muotia, kun taas pitkien takkien ilme on ajattoman tyylikäs. Laadusta kielivät huolitellut leikkaukset ja yksityiskohdat – näitä takkeja tulet käyttämään kauan!

Maze on laatu- ja tyylitietoisen pukeutujan valinta

Oletko jo kauan haaveillut hurmaavan naisten prätkärotsin hankkimisesta? Ryhdy toimiin: Mazen rotsien kohdalla valinnanvaraa on runsaasti niin värien kuin leikkaustenkin suhteen. Klassisin biker-takki on tietenkin musta ja erilaisin metalliyksityiskohdin viimeistelty. Se suorastaan vaatii seurakseen mustia skinny fit -farkkuja, korollisia nahkanilkkureita ja valkoista paitapuseroa! Ruskeiden lyhyiden nahkatakkien ilme on lämmin, ja ne sopivat erinomaisesti erilaisten murrettujen, syksyisten sävyjen seuraksi. Pue takin alle pehmeä ja pitkä neulepaita, yhdistä yläosaan lämminsävyiset kapeat housut sekä klassiset chelsea-nilkkurit ja viimeistele kokonaisuus muhkealla huivilla! Lämpimällä säällä asennetta huokuvat nahkatakit yhdistetään kontrastia korostaen kevyeen kesämekkoon ja somiin kangastossuihin.

Mazen pitkät naisten takit ovat ilmeeltään klassisia. Naisellinen leikkaus viimeistellään vyöllä, ja näyttävällä vuorella on myös rooli visuaalisena yksityiskohtana. Huoliteltuun ja tyylikkääseen ilmeeseen sopivat loistavasti hillitty neulepaita, leveät, kauniisti laskeutuvat kangashousut sekä nahkanilkkurit.

Mazen erilaiset nahkahousut puolestaan vastaavat monenlaisten muodin edelläkävijöiden toiveisiin. Väljät mallit vaativat seurakseen minimalistista yläosaa ja korkkareita, shortsit puolestaan korkeavartisia tennareita ja väljää hihatonta toppia!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista